De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opnames Cup of Tilburg EMEG-lijst deel 7. Op zoek naar de succesfactor Ik was benieuwd wat de succesfactoren zijn van Cup of Tilburg. Hiervoor ben ik.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opnames Cup of Tilburg EMEG-lijst deel 7. Op zoek naar de succesfactor Ik was benieuwd wat de succesfactoren zijn van Cup of Tilburg. Hiervoor ben ik."— Transcript van de presentatie:

1 Opnames Cup of Tilburg EMEG-lijst deel 7

2 Op zoek naar de succesfactor Ik was benieuwd wat de succesfactoren zijn van Cup of Tilburg. Hiervoor ben ik op 20 november 2012 naar een tv-opname geweest. In deze presentatie mijn bevindingen.

3 Wat wist ik al van Cup of T Onderdeel van IEMES-tv Elke week een aflevering Over Tilburg Voor en door studenten (uit Tilburg)

4 Wat wilde ik weten Hoe (professioneel) gaat het er op de set aan toe? Hoeveel mensen werken er mee? Hoe lang duurt het opnemen van een aflevering? Wat vind ik van de onderwerpen? Wat valt mij op?

5 Bevindingen Professionele opzet – Cameraploeg – Kwaliteitsbewaker – Gedreven/perfectionistische presentatie ± 10 man bezig tijdens de opnames Het duurde zo’n 2 uur Het mist gewoon net dat stukje professionaliteit. Komt ook door mijn referentiekader. – Onderwerpen niet altijd even boeiend. Wordt wel veel moeite in gestoken. – Presenteren met een Brabants accent  handig? – Hoe met het publiek om te gaan  nog niet constant aan gehouden. (klappen, stiltes e.d.)

6 Conclusies Succesfactoren – Enthousiasme – Jong en snelle uitstraling – De kwaliteit staat hoog in het vaandel Tips – Nog meer op kwaliteit letten Presentatie Publiek Onderwerpen


Download ppt "Opnames Cup of Tilburg EMEG-lijst deel 7. Op zoek naar de succesfactor Ik was benieuwd wat de succesfactoren zijn van Cup of Tilburg. Hiervoor ben ik."

Verwante presentaties


Ads door Google