De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat doet de voedsel- en warenautoriteit. de NVWA (voedsel-en warenautoriteit) let op de veiligheid van voedsel, of andere producten. Hun doel is om de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat doet de voedsel- en warenautoriteit. de NVWA (voedsel-en warenautoriteit) let op de veiligheid van voedsel, of andere producten. Hun doel is om de."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wat doet de voedsel- en warenautoriteit. de NVWA (voedsel-en warenautoriteit) let op de veiligheid van voedsel, of andere producten. Hun doel is om de gezondheid van mensen en dier te beschermen De NVWA kijkt of restaurants/producten zich aan de wetten en regels houden. Ze doen onderzoek naar risico’s voor de gezondheid, beoordeeld hoe groot die risico’s zijn.

3 Labelen van producten als je iets hebt gemaakt, kan je er meteen opschrijven wanneer je het hebt gemaakt, tot wanneer het houdbaar is en wat het is.

4 Aan wat moet het keukenpersoneel voldoen? 1. hygiënisch werken 2. veiligheid 3. netjes werken

5 Waar moet je opletten als je een snijplank aanschaft Een kunstof snijplank. een voor groenten en een voor vlees.


Download ppt "Wat doet de voedsel- en warenautoriteit. de NVWA (voedsel-en warenautoriteit) let op de veiligheid van voedsel, of andere producten. Hun doel is om de."

Verwante presentaties


Ads door Google