De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zaterdag 3 maart 2012. Vertrekken is je niet laten insluiten in de cirkel van problemen van dat kleine wereldje waartoe je behoort, hoe groot die problemen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zaterdag 3 maart 2012. Vertrekken is je niet laten insluiten in de cirkel van problemen van dat kleine wereldje waartoe je behoort, hoe groot die problemen."— Transcript van de presentatie:

1 Zaterdag 3 maart 2012

2 Vertrekken is je niet laten insluiten in de cirkel van problemen van dat kleine wereldje waartoe je behoort, hoe groot die problemen soms ook zijn.

3 De wereld is groter en voor die wereld moet je openstaan. Vertrekken betekent niet kilometers verslinden, zeeën oversteken of supersonische snelheden bereiken.

4 In wezen is het niets anders dan je openstellen voor anderen, hen ontmoeten en ontdekken. Je openstellen voor andere ideeën, ook voor ideeën die tegenstrijdig zijn met die van jezelf. Dat betekent de kracht hebben van een echte wandelaar. Mark (met dank aan Don Helder Camara)


Download ppt "Zaterdag 3 maart 2012. Vertrekken is je niet laten insluiten in de cirkel van problemen van dat kleine wereldje waartoe je behoort, hoe groot die problemen."

Verwante presentaties


Ads door Google