De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het was een leuk begin, We ontmoette een paar mensen met een handicap. :Een blinde vrouw :Een slechtziende vrouw :Een jongen die in een grote rolstoel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het was een leuk begin, We ontmoette een paar mensen met een handicap. :Een blinde vrouw :Een slechtziende vrouw :Een jongen die in een grote rolstoel."— Transcript van de presentatie:

1

2 Het was een leuk begin, We ontmoette een paar mensen met een handicap. :Een blinde vrouw :Een slechtziende vrouw :Een jongen die in een grote rolstoel zat met heel veel hulpmiddelen!

3 Je had ook een opdracht dat je met een bal over moest gooien, terwijl je voeten vast waren gebonden. Je voeten waren vastgebonden zodat je kon voelen hoe het was in een rolstoel, en dan overgooien met een bal. Het was een leuke ervaring!

4 Dit is de bal waar ze mee gooien, Er zitten rinkelbelletjes in dus je hoort de bal aankomen. Je gaat met z’n drieën op een apart stuk mat zitten en dan de tegenstanders ook. Je hoort de bal aankomen want de bal heeft er rinkelbelletjes in zitten, als je de bal dicht bij je hoort moet je proberen te voelen waar hij is en dan pak je hem en dan gooi je hem naar de overkant zo hard mogelijk. Dat je daar een goal scoort aan de overkant.

5 Buiten had je ook nog 2dingen, die met een rolstoel te maken hadden. Een ding kon je doen en dat was rolstoel rijden, en het andere was rolstoel hockeyen. Dat was ook erg leuk! Je mocht bij rolstoel rijden over een grote heuvel rijden, en daarna nog over een soort houten drempel. Je moest ook zoals ik al zei rolstoel hockeyen, dat spreekt voorzich maar het was allebei erg leuk!.

6


Download ppt "Het was een leuk begin, We ontmoette een paar mensen met een handicap. :Een blinde vrouw :Een slechtziende vrouw :Een jongen die in een grote rolstoel."

Verwante presentaties


Ads door Google