De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Familiedag ADHD Speciaal voor broertjes en zusjes, maar ook voor ouders én kinderen met ADHD! Zaterdag 24 mei van 9:30u tot 12:30u Naast informatie ook.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Familiedag ADHD Speciaal voor broertjes en zusjes, maar ook voor ouders én kinderen met ADHD! Zaterdag 24 mei van 9:30u tot 12:30u Naast informatie ook."— Transcript van de presentatie:

1 Familiedag ADHD Speciaal voor broertjes en zusjes, maar ook voor ouders én kinderen met ADHD! Zaterdag 24 mei van 9:30u tot 12:30u Naast informatie ook doe-activiteiten!

2 Programma 09:30u Deuren gaan open 10:00u Start workshop 1 11:00u Start infomarkt en pauze 11:30u Start workshop 2 12:30u Bezoek infomarkt 13:30u Afsluiting Aandachtspunten: Aanbod voor ingeschreven kinderen en jongeren bij GGz Breburg/ADHD Centrum Jeugd Breda Kinderen vanaf 6 jaar (voor de jongere kinderen dienen ouders zelf opvang te regelen in de thuissituatie) Voor koffie/thee wordt gezorgd Deelname is geheel gratis Aanmelden is verplicht, via adhdcentrum-aanmelding@ggzbreburg.nl

3 Voor ouders/opvoeders 2 workshops over Balans en Verbinding: Hoe ga je om met de uitdagingen van het dagelijks leven, zeker als je kind extra aandacht vraagt? Programma Familiedag ADHD 2014 Voor broertjes en zusjes (Brusjes) 2 workshops aangepast aan jouw leeftijd. We hoeven jou niet te vertellen dat het soms lastig is dat je broer of zus ADHD heeft. Hier ga je Informatie krijgen en Beleven dat je niet alleen bent en hoe je ermee om kunt gaan! Voor kinderen & jongeren met ADHD 2 workshops aangepast aan jouw leeftijd, waarbij je antwoord krijgt op de vraag: “Hoe en waar kan ik leren?” Ook willen we je laten Ervaren en Doen!


Download ppt "Familiedag ADHD Speciaal voor broertjes en zusjes, maar ook voor ouders én kinderen met ADHD! Zaterdag 24 mei van 9:30u tot 12:30u Naast informatie ook."

Verwante presentaties


Ads door Google