De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het oog van Londen Het oog van Londen is gebouwd in 2000 ter viering va het millenium, ze nam trots in een plaats in, in het centrum van Londen,langsde.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het oog van Londen Het oog van Londen is gebouwd in 2000 ter viering va het millenium, ze nam trots in een plaats in, in het centrum van Londen,langsde."— Transcript van de presentatie:

1

2 Het oog van Londen

3

4 Het oog van Londen is gebouwd in 2000 ter viering va het millenium, ze nam trots in een plaats in, in het centrum van Londen,langsde rivier de Teems en tegenover de Big Ben. De wielen roteren verticaal, zijn 443 voet groot en hebben 32 capsules met vensters van high-tech glas, en ieder capcule biedt plaats aan 32 mensen. Iedere capsule is air-conditioned en draait zo dat iedereen een spectacilaire blik heeft op Londen. Een rit duurt ongeveer 30 minuten.

5

6

7

8

9 Tijdens een heldere dag kan men tot aan Heathrow en tot het kasteel van Windsor kijken.

10

11

12

13

14

15

16 Het wiel stopt niet om passgiers uit te laten stappen, maar draait langzaam genoeg zodat ze veilig op de begane grond uit kunnen stappen. Zelfs oudere mensen hebben genoeg tijd om een capsule veilig te verlaten. Maar mensen die last hebben van hoogtevrees moeten niet meegaan,doch sommige passagiers zeiden dat het schip groot genoeg is zodat ze gezeten op een bank in het midden van een capsule, geen last hoeven te hebben van hun hoogtevrees.

17

18

19 s’Nachts, vervaagt het Londens landschap door de duisternis, maar maakt een blik mogelijk op de gotische huizen van Westminster,zoals de Westminster Abbey, het Tate Modern museum en Tower Bridge over de rivier de Theems.

20

21

22

23

24

25

26 EINDE


Download ppt "Het oog van Londen Het oog van Londen is gebouwd in 2000 ter viering va het millenium, ze nam trots in een plaats in, in het centrum van Londen,langsde."

Verwante presentaties


Ads door Google