De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Verboden kou te lijden Het gaat wel degelijk om meer dan een slogan die Defensie met het oog op de nakende winter lanceert voor de minderbedeelden. EUFOR.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Verboden kou te lijden Het gaat wel degelijk om meer dan een slogan die Defensie met het oog op de nakende winter lanceert voor de minderbedeelden. EUFOR."— Transcript van de presentatie:

1 Verboden kou te lijden Het gaat wel degelijk om meer dan een slogan die Defensie met het oog op de nakende winter lanceert voor de minderbedeelden. EUFOR : Einde opdracht voor de A-109 Een vijftigtal militairen die deelnemen aan de Europese troepenmacht (Eufor) in Bosnië-Herzegovina keren op 15 november terug naar België.

2 RDC : begin van de opleiding in Kamina Op 7 november begint de voortgezette opleiding voor het Congolese kader op de luchtmachtbasis van Kamina (ten zuiden van de Democratische republiek Congo). Dvd 175 jaar België Op woensdag 9 november stelde minister Flahaut de dvd voor over 175 jaar België.

3 Sterrenregen in Oostende Op 7 november bracht het Militair Comité (MC) van de Navo een bezoek aan de Belgisch-Nederlandse mijnenbestrijdingsschool Eguermin in Oostende. Hulde aan onze topsporters De atleten van Defensie eindigen het seizoen in schoonheid met een overwinning op de Ironman van Florida en twee medailles in het judo.

4 Minister van Defensie bezoekt China Minister van Defensie Flahaut bracht een bezoek aan China van 30 oktober tot 4 november. Het Eurokorps bereidt zich voor op NRF 7 Van 24 oktober tot 9 november houdt het Eurokorps een oefening in het Simulatiecentrum voor gevechten van de Duitse landmacht in Wildflecken om zich voor te bereiden op zijn opdracht in het kader van de response force van de Nato (NRF- Nato Response Force).

5 Kosovo :Belgen, Fransen en Denen samen in actie In Kosovo trainden de militairen van Belukos 19 samen met hun Franse en Deense collega's voor de zogenaamde "crowd and riot control" (CRC). Opdracht volbracht voor de UAV's Op vrijdag 28 oktober 2005 beëindigde het detachement van het 80ste Smaldeel UAV (onbemande vliegtuigen) uit Elsenborn zijn opdracht bij de Eufor-operatie Althea.


Download ppt "Verboden kou te lijden Het gaat wel degelijk om meer dan een slogan die Defensie met het oog op de nakende winter lanceert voor de minderbedeelden. EUFOR."

Verwante presentaties


Ads door Google