De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Actie Zorgenkind 22ste EDITIE 16 oktober 2005. Actie Zorgenkind 2005 - Zondagmorgen  Klaarzetten van de tafels voor het middagmaal dat aan alle schenkers.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Actie Zorgenkind 22ste EDITIE 16 oktober 2005. Actie Zorgenkind 2005 - Zondagmorgen  Klaarzetten van de tafels voor het middagmaal dat aan alle schenkers."— Transcript van de presentatie:

1 Actie Zorgenkind 22ste EDITIE 16 oktober 2005

2 Actie Zorgenkind Zondagmorgen  Klaarzetten van de tafels voor het middagmaal dat aan alle schenkers wordt aangeboden.

3 Actie Zorgenkind Zondagmorgen  Voorbereidend werk in de keuken … om u. zal de ‘ heksenketel ’ losbarsten. De vaste ploeg medewerkers heeft echter alles onder controle.

4 Actie Zorgenkind Zondagmorgen  Op dit moment nog rustig … 4 uur later is het drummen. Ongeveer 130 duiven van het beste wat Limburg te bieden heeft zullen het gespreksonderwerp zijn gedurende verschillende uren.

5 Actie Zorgenkind Zondagmorgen  Lizette bereidt zich voor op de stormloop van de limburgse liefhebbers die weer eens een duifje wilden afstaan ten voordele van Actie Zorgenkind.

6 Actie Zorgenkind Zondagmiddag  In volle actie … toch nog even lachen naar de fotograaf …

7 Actie Zorgenkind Zondagmiddag u  Een uurtje later … nog even een dessertje …

8 Actie Zorgenkind Zondagmiddag u  Baasje was net nog aan het eten … nu niet meer …

9 Actie Zorgenkind Zondagmiddag u  Drukte beneden in de kelder … sommige zoeken de rust op in het praatcaf é …

10 Actie Zorgenkind Bezoekers  Bob Peeters

11 Actie Zorgenkind Bezoekers  Koen Daerden

12 Actie Zorgenkind Bezoekers  G-team van Hasselt

13 Actie Zorgenkind Bezoekers  G-team van Hasselt

14 Actie Zorgenkind Bezoekers  G-team van Hasselt

15 Actie Zorgenkind Bezoekers  De gesigneerde truien van Bob en Koen per opbod verkocht ten voordele van Actie Zorgenkind

16 Actie Zorgenkind Bezoekers  Bekende gezichten bij TVL

17 Actie Zorgenkind Bezoekers  De sponsor van de sauna. Opbrengst euro voor Actie Zorgenkind

18 Actie Zorgenkind Bezoekers  Omer, music maestro … !

19 Actie Zorgenkind De aanwezigheidstombola  400 prijzen in de aanwezigheidstombola waaronder wijn, appels, producten voor de duiven via Versele en Blubke, verrassingspakketjes voor de kleinsten … !

20 Actie Zorgenkind Bezoekers  Broer van boer Vandeput. Jos laat zich weer eens gaan …

21 Actie Zorgenkind Bezoekers  Broer van boer Vandeput. Jos heeft nog een extraatje voor Actie Zorgenkind euro ! Bedankt Jos.

22 Actie Zorgenkind Bezoekers  Schminkster van dienst … voor de jongere bezoekers.

23 Actie Zorgenkind De A-verkoop – 18.00u.  Duiven geschonken door de betere belgische en buitenlandse hokken

24 Actie Zorgenkind De A-verkoop – 19.45u.  Nieuwe kassierster van dienst ter vervanging van Jef Aerts die ons dit jaar niet heeft kunnen helpen wegens gezondheidsproblemen.

25 Actie Zorgenkind De tombola – u.  50 prachtige prijzen waaronder het hoogtepunt de Chevrolet Matiz … voor het nummer 3.448

26 Actie Zorgenkind Dankwoord wij zeggen dank aan  De sponsors  De schenkers van de duiven en de bonnen  De lotenverkopers in de duivenliefhebbersverenigingen  De lotenverkopers in de zaal  De kopers van loten en duiven  De trouwe ploeg helpers bij de op- en afbouw  De trouwe ploeg helpers in de keuken  Het personeel van de instellingen  De bekende limburgers die ons met hun bezoek vereren  De duivenpers  Het Belang van Limburg  TVL &TVPubliek  Alle bezoekers  De K.B.D.B.  David Kindt voor het leveren van extra fotomateriaal  En iedereen die zijn steentje bijdraagt tot het jaarlijks welslagen van deze actie die uniek is voor onze provincie … en ver daarbuiten.


Download ppt "Actie Zorgenkind 22ste EDITIE 16 oktober 2005. Actie Zorgenkind 2005 - Zondagmorgen  Klaarzetten van de tafels voor het middagmaal dat aan alle schenkers."

Verwante presentaties


Ads door Google