De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

SPORTDAG NOORD en OOST NEDERLAND

Verwante presentaties


Presentatie over: "SPORTDAG NOORD en OOST NEDERLAND"— Transcript van de presentatie:

1 SPORTDAG NOORD en OOST NEDERLAND
Dit jaar wordt de NON sportdag georganiseerd in samenwerking met: - Scholengemeenschap Landstede (Sport-eve) - Sportcampus De Pelikaan in Zwolle. Het centraalpunt is; - Sportcampus De Pelikaan, Haersterveerweg 2B, 8034 PK Zwolle. Van hieruit zal er naar de diverse onderdelen worden vertrokken.

2 Bereikbaarheid 21 20 Landstede

3 Omschrijving sportonderdelen
Donderdag 28 mei 2015 Sportdag Rijkswaterstaat

4 Locaties Sport Campus De Pelikaan Ontvangst en centraalpunt Survival
Sportcentrum Landstede Survival Binnensporten en klimmen De Vrolijkheid

5 Programma RICHTTIJDEN
09:00 tot 09:45 uur : Ontvangst Sportcampus De Pelikaan, 09:45 tot uur : Morgenprogamma 13:00 tot 13:45 uur : Lunch 13:45 tot uur : Middagprogramma 17.00 tot ± uur: Prijsuitreiking & BBQ

6 Ochtend programma Fietsen 30 km
Weer een prachtige fiets route, omgeving Zwolle. De afstand is ongeveer 30 km. In een groep fietsen! Max. 40 huurfietsen, bij het bereiken van het aantal wordt de activiteit uit het inschrijfformulier verwijderd.

7 Ochtend programma Toertocht 70 km
Een prachtige fietsroute voor fietsers met een langere adem in de omgeving van Zwolle Afstand tussen de 60 – 70 km Er wordt in een groep gefietst, met voorrijder Motto: samen uit, samen thuis Snelheid rond de 25 km/h.

8 Ochtend programma Volleybal
Bij het volleyballen kan men zich inschrijven als team (min. 6 personen), uiteraard met een flitsende naam. Individueel opgeven is ook mogelijk; de sportorganisatie zal dan een team samenstellen of je toevoegen aan een team. Er wordt gespeeld op de locatie Landstede.

9 Ochtend programma Tennis
Er wordt dubbel gespeeld, door loting worden de paren vastgesteld. In de voorronde wordt gespeeld met wisselende partners Gespeeld wordt op de banen van ZTC De Pelikaan. Nabij de Sportcampus.

10 Ochtend programma 5/10 km loop
Hardlopen in de prachtige natuurrijke omgeving van Zwolle met start en finish op sportcampus De Pelikaan Er kan gekozen worden tussen een afstand van 5 km en 10 km.

11 Ochtend programma Bootcamp
Bij bootcamp worden diverse oefeningen gedaan waarbij verschillende spiergroepen worden getraind. Duur ± 1,5 uur. Bootcamp-oefeningen worden gecombineerd met hardlopen, de intensiteit wordt aangepast aan de conditie van de (individuele) deelnemers. Het wordt professioneel begeleid.

12 Ochtend programma Kinball
Kinball is een teamsport, dat gespeeld wordt met een grote opblaasbare bal. Het wordt aangeboden in de vorm van een clinic gevolgd door onderlinge wedstrijden. Minimaal 4 spelers per team. Opgave individueel of per team.

13 Ochtend programma Steppen
Op een grote step via een leuke route van en naar het centrum van Zwolle met vooral veel zien en genieten onderweg.

14 Ochtend en Middag programma
Solex tocht Lekker, ± 2 uur, toeren op een solex in de omgeving van Zwolle. Er wacht je een leuke rit en alles staat onder professionele leiding. Max. 30 solexen. Bij het behalen van het maximale aantal, wordt de activiteit uit het inschrijfformulier verwijderd.

15 Lunch Van 13:00 uur tot ± 13:45 uur kun je genieten van een heerlijke voedzame lunch. De lunch wordt geserveerd in de kantine van de sportcampus De Pelikaan.

16 Middag programma Racketlon
Onder Racketlon verstaan we drie sporten: Badminton, Dynamictennis (v/h Dutch tennis) en Tafeltennis. Je gaat al deze drie sporten bedrijven in een leuke competitievorm. Er wordt gespeeld in de zalen van sportcentrum Landstede.

17 Middag programma Klootschieten
Een rondje van circa 5 km, waarbij je het traject in zo weinig mogelijk worpen tracht af te leggen Minimaal 3 spelers per team Inschrijven als team of individueel

18 Middag programma Klimmen
Een klimcursus, begeleid door een ervaren instructeur. Dit wordt gedaan op sportcentrum Landstede, waar klimwanden zijn met een hoogte van 10 meter zijn. Je gaat in groepjes aan de slag, waarbij je ook je “maatje” moet zekeren tijdens het klimmen. Duur ± 1,5 uur.

19 Middag programma Survival
Survival is een echte buitensport, waarbij een gevarieerd parcours wordt afgelegd. Je komt allerlei hindernissen tegen, die overwonnen moeten worden om verder te komen. Duur ± 1,5 uur. Het wordt professioneel begeleid. Survival vindt plaats op De Vrolijkheid, op wandelafstand van de Pelikaan.

20 Middag programma Jeu de boules
Een competitie tussen verschillende teams. Dit is geschikt voor mensen die beschikken over een goede hand/oog-coördinatie. Minimaal 3 spelers per team.

21 Middag programma Unihockey
Uni-hockey is anders dan gewoon hockey. De sticks zijn namelijk langer en er mag met beide kanten van de stick gespeeld worden. Het is veel korte sprintjes trekken, erg leuk voor de “fanatieke” bewegers dus. Er wordt eerst een les aangeboden en vervolgens een competitie gespeeld. Er wordt buiten gespeeld op kunstgras. Minimaal 4 spelers per team.

22 Middag programma Stadswandeling
Gezellig wandelen door het centrum van Zwolle. Oude gebouwen, monumenten en gezellige straatjes bekijken. De wandeling kan individueel of in groepen worden afgelegd, iedere deelnemer ontvangt een route omschrijving. Per fiets wordt er, in een groep naar het startpunt gegaan.

23 Middag programma GPS tocht
Wandelen middels een GPS systeem in de omgeving van Zwolle. Tijdens deze tocht wordt u langs de mooiste plaatsen van Zwolle geleid door middel van een GPS navigatie systeem. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en voor zowel jong als oud geschikt! Start- en finish bij de Pelikaan

24 Ochtend en Middag programma
Rondleiding IJsseldelta Stadion PEC Zwolle De rondleiding door het stadion met gids duurt ongeveer 1,5 uur gaat over de historie van PEC Zwolle en hun stadion.. Max. 30 deelnemers. Bij het bereiken van het maximaal aantal deelnemers, wordt de activiteit uit het inschrijfformulier genomen.

25 Prijsuitreiking en BBQ
De sportdag wordt afgesloten met de prijsuitreiking en vervolgens de inmiddels traditionele BBQ.

26 INSCHRIJVING http://www.pvtriangel.nl/?page_id=152
Inschrijving, via onderstaande link: Deelnemers, iedere donderdag worden de namen van de ingeschreven deelnemer gepubliceerd, via onderstaande link: Inschrijving van 4 maart tot 1 mei 2015

27 Bus of OV fiets vanaf Station
Station Oostzijde; Buslijn 29 richting Coevorden en buslijn 40 richting Steenwijk, halte Vrolijkheid. Reistijd 17 min. Looptijd 5 min. OV fiets 15 – 20 min. Auto; parkeren volg de aanwijzingen van de parkeerwachten. Max. 3 minuten lopen.

28 Wij wensen u een goede reis naar de Sportcampus De Pelikaan en een sportieve en succesvolle dag. Tot donderdag 28 mei De sportcommissie NON.

29 VRAGEN????? Indien u vragen heeft, kun je contact opnemen met Jan Schmitz Telefoon; of


Download ppt "SPORTDAG NOORD en OOST NEDERLAND"

Verwante presentaties


Ads door Google