De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kun je binnen de 3 seconden de man op de foto vinden? PROBEER HET ! De tijd loopt van zodra de foto verschijnt … KLIK DE MAN IN DE KOFFIE Vertaald uit.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kun je binnen de 3 seconden de man op de foto vinden? PROBEER HET ! De tijd loopt van zodra de foto verschijnt … KLIK DE MAN IN DE KOFFIE Vertaald uit."— Transcript van de presentatie:

1 Kun je binnen de 3 seconden de man op de foto vinden? PROBEER HET ! De tijd loopt van zodra de foto verschijnt … KLIK DE MAN IN DE KOFFIE Vertaald uit het Frans Freddy Storm 02/2011

2

3 Heb je hem gevonden? Proficiat! NEEN? Goed, je krijgt nog een kans... Klik van zodra je hem hebt gevonden.

4

5 Volgens de resultaten van studies door experten en rekening houdend met de tijd die men nodig heeft om de man te vinden, kunnen de volgende conclusies worden getrokken :

6 Minder dan 3 seconden : Jouw hersenen zijn uitzonderlijk meer ontwikkeld dan die van normale mensen. Tussen 3 en 7 seconden : Jouw hersenen zijn meer ontwikkeld dan normaal. Tussen 7 seconden en 1 minuut : Jouw hersenen zijn normaal ontwikkeld. Tussen 1 en 3 minuten : Jouw hersenen reageren een beetje traag. Wat meer proteïnen in jouw voeding kan veel helpen. Meer dan 3 minuten : Jouw hersenen zijn erg traag ! Een goede suggestie: mentale oefeningen met meer dergelijke foto’s of tekeningen kunnen jouw hersenen sneller maken.

7 Hier is hij ! Je hebt de man NIET gevonden en je denkt dat het een grap is?

8 F I N


Download ppt "Kun je binnen de 3 seconden de man op de foto vinden? PROBEER HET ! De tijd loopt van zodra de foto verschijnt … KLIK DE MAN IN DE KOFFIE Vertaald uit."

Verwante presentaties


Ads door Google