De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

WON Grafen Robbin Bloo & Manon Rijkens. Inhoud Onderzoeksvragen & hypothese Ons onderzoek Grafen Resultaten Conclusies.

Verwante presentaties


Presentatie over: "WON Grafen Robbin Bloo & Manon Rijkens. Inhoud Onderzoeksvragen & hypothese Ons onderzoek Grafen Resultaten Conclusies."— Transcript van de presentatie:

1 WON Grafen Robbin Bloo & Manon Rijkens

2 Inhoud Onderzoeksvragen & hypothese Ons onderzoek Grafen Resultaten Conclusies

3

4 Onderzoeksvragen Hoe groot is de toe- of afname van de doorstroming als eenrichtingsverkeer wordt ingevoerd? Op welke plek zou de doorstroming verbeterd moeten worden? Wat gebeurt er met de doorstroming als er 1 leerling stopt op de trap? Op welk tijdstip is de doorstroming het slechtst? Hypothese “Eenrichtingsverkeeer op bepaalde trajecten verbeterd de doorstroming.”

5 Onderzoek 3 verschillende meetmomenten De een gaat de trap op, de ander na 10 leerlingen. Formule: D = 10 : dt Eenheid v/d doorstroming: leerling per seconde

6 Grafen Eerste verdieping Tweede verdieping

7 Resultaten Gemiddelde doorstroming (lln/seconde) Begin van de pauze0,95 Tussen de lessen0,55 (in seconden)

8 Conclusies Bij eenrichtingsverkeer: toename van 73% van de doorstroming Als iemand stopt op de trap wordt de doorstroming verslechterd De doorstroming is het slechts tussen de lessen door, vooral tussen het 2 de en 3 de uur. Onze hypothese en onderzoeksresultaten zijn gelijk aan elkaar


Download ppt "WON Grafen Robbin Bloo & Manon Rijkens. Inhoud Onderzoeksvragen & hypothese Ons onderzoek Grafen Resultaten Conclusies."

Verwante presentaties


Ads door Google