De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bavaria | Radler Doel Doel van de campagne was om een boost te geven op het product Bavaria Radler en op de herkenbaarheid in het schap. Strategie & uitvoer.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bavaria | Radler Doel Doel van de campagne was om een boost te geven op het product Bavaria Radler en op de herkenbaarheid in het schap. Strategie & uitvoer."— Transcript van de presentatie:

1 Bavaria | Radler Doel Doel van de campagne was om een boost te geven op het product Bavaria Radler en op de herkenbaarheid in het schap. Strategie & uitvoer Om zo goed en effectief mogelijk de doelgroep te bereiken heeft Kinetic met behulp van de NOM Print- en Doelgroepmonitor een analyse gemaakt van de plekken waar Bavaria-drinkers wonen. Vervolgens hebben we zwaarder ingezet qua aanwezigheid Out of Home in de gebieden waar Bavaria het meeste gedronken wordt. Resultaten Bavaria was met deze campagne goed zichtbaar in de gewenste gebieden wat resulteerde in een stijging in productbekendheid en herkenbaarheid in het schap. Ook was er een significante stijging in de verkoop.


Download ppt "Bavaria | Radler Doel Doel van de campagne was om een boost te geven op het product Bavaria Radler en op de herkenbaarheid in het schap. Strategie & uitvoer."

Verwante presentaties


Ads door Google