De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Weet U het nog Maart 2005 Een groep „tsjernobyl“ kinderen komt aan in Brunssum. Het begin van bijna 8 weken in het mooie, rijke, gezonde Limburg.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Weet U het nog Maart 2005 Een groep „tsjernobyl“ kinderen komt aan in Brunssum. Het begin van bijna 8 weken in het mooie, rijke, gezonde Limburg."— Transcript van de presentatie:

1 Weet U het nog Maart 2005 Een groep „tsjernobyl“ kinderen komt aan in Brunssum. Het begin van bijna 8 weken in het mooie, rijke, gezonde Limburg.

2 Mee met de gastouders en naar de kledingbeurs Gewoon naar (de Benjamin) school

3 Op bezoek bij de burgemeester Ook opgemerkt door de media

4 Lekker genieten in kasteel Hoensbroek En bij de Mac

5 Maar natuurlijk ook bijbelclub Wat kunnen we ze nou beter meegeven, dan de liefde van God “Da Bog garosh”

6 Samen naar de kerk We kunnen niet vaak genoeg zeggen dat Jezus van ze houdt

7 Na al die weken een afscheidsavond En vertrek

8 Begin 2008 komt er een nieuwe groep kinderen naar Brunssum Met deze presentatie maken wij u daar alvast op attent Wij willen u vragen of u wilt bidden voor de werkgroep en voor alle voorbereidingen die worden getroffen Wij willen u vragen of u na wilt denken of u gastouders wilt zijn Als u vragen heeft, stelt u die dan aan een van de leden van de werkgroep In Christus verbonden, Werkgroep Hulp aan Tsjernobylkinderen Zuid Limburg


Download ppt "Weet U het nog Maart 2005 Een groep „tsjernobyl“ kinderen komt aan in Brunssum. Het begin van bijna 8 weken in het mooie, rijke, gezonde Limburg."

Verwante presentaties


Ads door Google