De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

BEKERING WAT IS DAT? HOE DOE IK DAT?. De rups en de vlinder zijn hetzelfde beestje, maar ook weer helemaal verschillend De verandering van rups tot.

Verwante presentaties


Presentatie over: "BEKERING WAT IS DAT? HOE DOE IK DAT?. De rups en de vlinder zijn hetzelfde beestje, maar ook weer helemaal verschillend De verandering van rups tot."— Transcript van de presentatie:

1 BEKERING WAT IS DAT? HOE DOE IK DAT?

2

3

4 De rups en de vlinder zijn hetzelfde beestje, maar ook weer helemaal verschillend De verandering van rups tot vlinder heet METAMORFOSE

5 Om vlinder te worden, gaat de rups eerst vervellen en in een cocon

6 Wij… Soms een rups? Wij… Bedoeld als vlinder?

7 Denk eens na over een vlinder. Wat is er zo mooi aan een vlinder? Vrijheid – kan vliegen Kleurrijk Spannend ……

8 God heeft ons bedoeld als VLINDER

9 Hoe kunnen we een vlinder worden? = BEKERING erkennen dat je fouten maakt, zonden doet stoppen met de zonden willen leven als Jezus METAMORFOSE

10 METAMORFOSE - BEKERING WWJD WHAT WOULD JESUS DO? LIEFDE DIENSTBAARHEID GEHOORZAAMHEID EERLIJKHEID

11 •Kruip door de cocon - als je wilt leven als vlinder, fluister de toegangscode…. •Geniet even van de mooie vlindertuin •Zoek vier vlinders die bij elkaar horen •Maak er een mobiel van Wil je leven als vlinder? Ben je klaar voor de metamorfose?


Download ppt "BEKERING WAT IS DAT? HOE DOE IK DAT?. De rups en de vlinder zijn hetzelfde beestje, maar ook weer helemaal verschillend De verandering van rups tot."

Verwante presentaties


Ads door Google