De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik doe mijn presentatie over…

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik doe mijn presentatie over…"— Transcript van de presentatie:

1 Ik doe mijn presentatie over…
GrowTopia!!!

2 Hoofdstukken. H.1 Waarom doe ik mijn presentatie over GrowTopia?
H.2 Hoe moet je beginnen? H.3 De Gems. H.4 VS. H.5 De Chat. H.6 Vrienden maken. H.7 Ruilen. H.8 Slot. H.9 Vallen. H.10 Wereld namen. H.11 Waarop speel je het? H.12 Filmpje. En Einde!!!

3 H.1 Waarom doe ik mijn presentatie over GrowTopia?
Ik doe mijn presentatie over GrowTopia omdat ik het een leuk spel vindt. Je kan er veel doen. Je kan er veel over vertellen. En je kan er misschien wel dingen van leren en ik zou het spel spelen als ik jou was.

4 H.2 Hoe moet je beginnen? Je begint bij een ijzeren deur die je niet kan breken. Je ziet allemaal stukjes grond om je heen. Dat moet je breken met je vuist. Soms laat het dan iets vallen. Bijvoorbeeld een zaadje voor een grond plant. Of een grond blok die je weer terug kan zetten. Met de grond plant zaad moet je ergens boven grond zetten dan moet je 30 seconden wachten en dan is hij gegroeid.

5 H.3 De Gems. De gems krijg je als je grond mijnt of als je een boom plant 30 seconden wachten en dan breken. Met de gems kan je nieuwe dingen kopen voor je land. Zoals: een slot, versiering blokken, wapens en nog veel meer.

6 H.4 VS. Als je bij wereld namen typt: VS dan kom je in een Minigame. Er zijn vier teams. Paars, geel, blauw en rood. Elk team heeft vijf spelers nodig anders kan het spel niet beginnen. Als er te weinig spelers zijn dan kan je er in die wereld vrij rondlopen. En als er te veel spelers zijn dan kan je de wereld niet in. Je moet tegen elkaar vechten. Als je dit spel al langer speelt heb je waarschijnlijk al een laser pistool en een 3D bril. Ik ben net begonnen met het spel dus ik sta nog in mijn naakie en sla je nog maar met je vuist.

7 H.5 De Chat. Als je op het tekstrondje drukt dan kan je daar iets typen en iedereen in die wereld kan dat zien. Je kan bijvoorbeeld vragen of hij veel ruilen. Even een klein tipje: Meestal spreken ze Engels of Amerikaans want dat kan je zien want naast je naam staat de vlag van welk land je bent.

8 H.6 Vrienden maken. Onder het vakje van Chatten staat een Smiley. Als je daar op drukt dan moet je op je gereedschap vakje drukken. En als iemand anders dat op het precies hetzelfde moment doet dan worden jullie vrienden.

9 H.7 Ruilen. Als je in een wereld bent en iemand anders is ook in de wereld dan vraagt er vast wel iemand of je wilt ruilen. Dan zegt hij in de Chat Trade!!! Als hij dat zegt moet je hetzelfde doen als vrienden maken maar dan niet op de Smiley drukken.

10 H.8 Slot. Een slot kan je kopen met je Gems! Er is een kleine slot, een gemiddelde slot en een groot slot. Als je een slot boven je deur zet, kan niemand in dat stuk iets breken. Maar als je er geen blokken omheen zet dan kunnen ze nog steeds op de andere plekken breken.

11 H.9 Vallen. Een val maak je met lava, een nep blok en een grote kuil. Stap 1: Je maakt een grote kuil. Stap 2: Je gebruikt je onzichtbare blokken om die kuil helemaal te invullen. Stap 3: Je breekt het onderste blok van de kuil en zet daar lava neer. Nu heb je een val gemaakt in je wereld.

12 H.10 Wereld namen. Wereld namen die al bestaan hebben vast al een slot of een val. Ik heb eens ingetypt Kitty en toen kreeg ik een regende boosaardige wereld. Ik heb zelf ook een wereld met een slot en die heet Menjasd. Het klinkt misschien raar. Als je in mijn wereld gaat dan kom je in een slot met grond en lava eromheen.

13 H.11 Waarop speel je het? Je kan het op de PC spelen maar ook op de Telefoon of de Tablet. Ik speel het op mijn Telefoon.

14 H.12 Filmpje. GrowTopia How To Lock A World Using Only A Small Lock

15 EINDE!!! Dit was mijn presentatie hopelijk hebben jullie ervan genoten!!!


Download ppt "Ik doe mijn presentatie over…"

Verwante presentaties


Ads door Google