De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Liefhebben Het is niet moeilijk, om lief te hebben.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Liefhebben Het is niet moeilijk, om lief te hebben."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Liefhebben Het is niet moeilijk, om lief te hebben.

4

5 Een woord een kaart, een regel op papier. Die zegt ik ben hier. Een woord een kaart, een regel op papier. Die zegt ik ben hier. Kom maar schuilen, hier mag je huilen, hier mag je zijn. Kom maar schuilen, hier mag je huilen, hier mag je zijn.

6

7 Dat heeft een mens nodig dat is fijn, elkaar de ruimte geven duidelijk zijn ! Dat heeft een mens nodig dat is fijn, elkaar de ruimte geven duidelijk zijn !

8

9 Dat is echte vriendschap dat is respect, dat is intens samen delen Dat is echte vriendschap dat is respect, dat is intens samen delen

10

11 Lief hebben is niet moeilijk open je hart en je geest Dan weet je dat je leven nog nooit zo mooi is geweest Dan weet je dat je leven nog nooit zo mooi is geweest

12

13 Het geeft een goed gevoel Om lief te hebben. Het geeft een goed gevoel Om lief te hebben. Te delen in anderen hun leed. Om een schouder aan te bieden. Te laten zien. Dat je om je vrienden geeft. Te delen in anderen hun leed. Om een schouder aan te bieden. Te laten zien. Dat je om je vrienden geeft.

14

15 Het is mooi om lief te hebben. De warmte diep in je hart. Het is mooi om lief te hebben. De warmte diep in je hart.

16

17 Je kunt rijk zijn en alles hebben. Maar je bent heel alleen Je kunt rijk zijn en alles hebben. Maar je bent heel alleen Wanneer je niemand eens kan zeggen. Hoeveel je om hem of haar wel geeft. Wanneer je niemand eens kan zeggen. Hoeveel je om hem of haar wel geeft.

18 Het is mooi om lief te hebben. Laat je hart maar open staan. Het is mooi om lief te hebben. Laat je hart maar open staan. Het is mooi om lief te hebben. Een levensbron om door te gaan. Het is mooi om lief te hebben. Een levensbron om door te gaan.

19


Download ppt "Liefhebben Het is niet moeilijk, om lief te hebben."

Verwante presentaties


Ads door Google