De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Klikdemo: CRM registreren acties Versie: 01-10-2014 Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Klikdemo: CRM registreren acties Versie: 01-10-2014 Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,"— Transcript van de presentatie:

1 Klikdemo: CRM registreren acties Versie: 01-10-2014 Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren, een actie kunt wijzigen en een accounthouder kunt toevoegen. Navigeren Je kunt navigeren door gebruik te maken van de aanwijzingen op het scherm en de navigatiebalk boven het scherm: volgende vorige home Klik nu op ‘start’

2 Nadat je bent ingelogd in WBS zie je meteen je eigen dashboard. Bekijk het scherm. Om de actie bij het schildersbedrijf ‘Het gulden palet’ te registreren klik je op ‘Werkgever’.

3 Je kunt op diverse manieren zoeken. Zie je waarop je kunt zoeken? In deze demo zoeken we op postcode. Klik in het witte vak achter ‘Postcode’.

4 Je hebt de postcode ingevuld. Klik nu op ‘Zoeken’. 6827BX

5 Zie je de gegevens van de werkgever staan? Achter ‘Schilderen en glaszetten’ zie je 2 icoontjes. Klik in deze demo op

6 Je ziet het dashboard van de werkgever. Wat is de omvang van dit bedrijf? Je gaat een actie toevoegen bij deze werkgever. Klik hiervoor op achter ‘Rappeldat.’ in het midden van het scherm.

7 In het pop-up dat verschenen is kun je de gegevens invullen. Bij een aantal onderdelen zie je een rood sterretje. Dat zijn verplichte velden. Zie je welke velden dat zijn? Klik in deze op het witte vak achter ‘Onderwerp’.

8 Bij de omschrijving kun je 1000 tekens invullen. Zie je hoeveel tekens er over zijn? Bij ‘Actiehouder’ heb je je eigen naam gekozen. Hoe je een andere actiehouder kunt toevoegen leer je verder op in deze demo. Nu klik je op achter het witte vak bij ‘Geplande datum gereed’.

9 De geplande datum gereed is 08 december 2014. Klik op achter ‘oktober 2014’ om de goede datum te zoeken.

10 Je hebt 08 december 2014 gevonden. Klik op ‘8’.

11 Je hoeft de datum niet op te zoeken in de kalender. De datum kun je ook handmatig invullen. Dat is gebeurd bij de ‘Rappeldatum’. De rappeldatum moet voor de datum gereed liggen. Klik op ‘Opslaan’.

12 Zie je wat er mis is gegaan bij het invullen van de rappeldatum? Dit moet gecorrigeerd worden. Je kunt deze datum wijzigen via het datumicoontje ( ). In deze demo klik je op ‘5-12-14’.

13 Je hebt bij de datum ‘14’ vervangen door ‘2014’. Klik nu op ‘Opslaan’.

14 Zie de gegevens onder actie en in de agenda staan? Je gaat de volgende actie toevoegen. Klik hiervoor op achter ‘Rappeldat.’.

15 Je hebt de nieuwe gegevens ‘Telefonisch oproepen kandidaten’ ingevuld. Daarna heb je de gegevens opgeslagen. Wat ben je vergeten? Klik in deze demo in het witte vak achter ‘Rappeldatum’.

16 Je hebt de ‘Rappeldatum’ ingevuld. Klik in deze demo op ‘Opslaan’.

17 Zie je beide acties staan? De actie met als onderwerp ‘Telefonisch oproepen kandidaten’ moet gewijzigd worden. Klik hiervoor op achter ‘14-12-2014’.

18 Je wilt de omschrijving veranderen en hebt de tekst geselecteerd. Klik in deze demo op de geselecteerde tekst achter ‘Omschrijving’.

19 Je hebt de tekst vervangen en gaat nu de ‘Geplande datum gereed’ wijzigen van 15-12-2014 naar 18-12-2014. Klik in deze demo in het vak achter ‘Geplande datum gereed’.

20 In welke datum heb je de ‘Geplande datum gereed’ gewijzigd? Klik in deze demo op ‘Opslaan’.

21 Zie je de gewijzigde tekst en geplande datum gereed staan? Je gaat nu de acties op gereed zetten omdat de werkgever in verband met financiële problemen de vacatures nog niet wil invullen. Klik hiervoor op achter de datum ‘05-12-2014’

22 Deze actie ga je op gereed zetten. Klik op naast de status ‘Lopend’.

23 In het uitklapmenu klik je op ‘Gereed’.

24 De actie is gewijzigd naar gereed. Klik op ‘Opslaan’.

25 Zie je dat de actie niet meer onder acties staat? Toch is deze actie niet verwijderd. Klik op ‘Acties(1) in het midden van het scherm.

26 Je ziet de acties zoals die bij de werkgever geregistreerd staan. Zie je wat er met de actie van 08-12-2014 ‘Voorbespreking met adviseur intensief’ is gebeurd? Je gaat nu de actie ‘Telefonisch oproepen kandidaten’ op gereed zetten. Dat kun je doen door het pennetje achter ‘14-12-2014’ te gebruiken maar je kunt de regel ook selecteren. Klik in het vierkantje voor de actie.

27 De regel is geselecteerd. Klik op de button ‘Gereedmelden’.

28 Zie de dat beide acties de status gereed hebben. Klik nu op ‘Dashboard Werkgever’ in het linker menu.

29 Zie je dat er geen lopende acties in het dashboard van de werkgever staan? Je gaat nog vermelden waarom de acties niet doorgegaan zijn. Klik hiervoor op achter ‘Rappeldat.’

30 Je hebt de tekst ingevuld. Zie je wat er bij omschrijving is ingevuld? Hierna kun je actie nog wijzigen naar gereed. Klik in deze demo op ‘Opslaan’.

31 Zie je dat de acties niet meer onder ‘lopende acties’ staan? Je gaat bij deze werkgever een collega als accounthouder toevoegen. Klik hiervoor in het linker menu op ‘Accounthouders (1)’.

32 Je ziet dat er 1 hoofd accounthouder is. Om een collega toe te voegen klik je op rechts boven in het scherm.

33 Zie je waar het ‘sterretje’ staat. Klik op het icoontje achter ‘Naam’.

34 Selecteer in het uitklapmenu ‘Beukel, abeukell’ door er op te klikken.

35 Klik op ‘OK’.

36 Een aantal gegevens worden vanzelf gevuld. Zie je welke? Klik op ‘Opslaan’.

37 Zie je dat je collega is toegevoegd. Als je nu een actie bij deze werkgever registreert heb je een keuzemogelijkheid. Om dat te zien klik je op

38 Zie je de keuze die je kunt maken bij actiehouder? Klik in deze demo op

39 Zie je dat bij de actie als accounthouder je collega staat? Deze actie zie je niet meer terug in je eigen dashboard omdat deze nu op naam van een collega staat. Dit is het einde van deze klikbare demo. Wil je de demo nog een keer doen klik dan op. Wil je dat niet klik dan op ‘Esc’ op je toetsenbord.


Download ppt "Klikdemo: CRM registreren acties Versie: 01-10-2014 Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,"

Verwante presentaties


Ads door Google