De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

OPLEIDING HOCKEYTRAINER

Verwante presentaties


Presentatie over: "OPLEIDING HOCKEYTRAINER"— Transcript van de presentatie:

1 OPLEIDING HOCKEYTRAINER

2 Doelstellingen Trainingscommissie
De leden de gelegenheid te bieden om, naargelang talent en interesse, de basisvaardigheden van het hockey zo goed mogelijk onder de knie te krijgen opdat zij deze sport met veel plezier op top of breedte niveau kunnen blijven beoefenen. Zoeken, begeleiden en opleiden van kader. Doel HCT Hockey Opleidingen Alle trainers en coaches die actief zijn binnen HCT Hockey de gelegenheid te bieden een interne cursus te volgen op het gebeid van hockeytraining en coachen.

3 H.C.Twente - trainers opleidingen
De trainingscommissie gaat voor het seizoen de volgende KNHB opleidingen organiseren: Basisopleiding training geven ** Hockeytrainer 2 - Jongste Jeugd Hockeytrainer 2 – Elftal Hockeytrainer 3  **Verplicht voor beginnende trainers. Zonder basisopleiding kun je geen trainer worden!!! H.C.Twente - trainers opleidingen

4

5 Opleidingen algemeen Aanmelding Kosten Diploma Start
BASISOPLEIDING VERPLICHT voor ieder beginnende trainer. Overige opleidingen op basis van eigen aanmelding. Inschrijven per mail aan Kosten Voor rekening van de vereniging (GRATIS!) Diploma Na afloop ontvangen de cursisten het een officieel KNHB certificaat/diploma van de gevolgde opleiding. Start Wordt voornamelijk bepaald door aantal aanmeldingen. Afhankelijk van het beschikbaar gestelde opleidingsbudget zullen er maar een beperkt aantal trainers de cursus daadwerkelijk mogen volgen.

6 Aandachtspunten Motivatie Prioriteit en tijd Clubbelang Toekomst


Download ppt "OPLEIDING HOCKEYTRAINER"

Verwante presentaties


Ads door Google