De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

The show must go on En de winnaar van de wedstrijd ‘The Designers’ is …

Verwante presentaties


Presentatie over: "The show must go on En de winnaar van de wedstrijd ‘The Designers’ is …"— Transcript van de presentatie:

1 The show must go on En de winnaar van de wedstrijd ‘The Designers’ is …

2 Nog één keer op een rijtje…onze modellen Lore, Mart, Myrthe, Rani, Robin

3 Designers Odette, Eef en Lore

4 Met hun creatie … Model Lore toont ons een luchtig, fris en jongogend modelletje met een frivole toets in zwart en geel. Je wordt blij alleen al van hier naar te kijken. Geschikt voor een zomers tuinfeestje, of voor een heerlijke party. Niet geschikt om op een warme junidag naar school te gaan!

5 Designers Isabelle, Sara en Mart

6 Met hun creatie … Mart met een verrassend kleurrijk geheel, opvallend en tegelijk chic. Helemaal in is de top met metallic aspect, het zwarte ceintuurtje combineert mooi met de zomerse, sportieve slippers. Een ideale outfit voor een wandeling aan het strand,met de allerliefste, ook geschikt om lekker te flaneren in de stad of om te gaan shoppen.

7 Designers Benja, Sophie en Myrthe

8 Met hun creatie … Myrthe met deze bijzondere creatie in wit met opvallende accenten in turkoois, dé topkleur van dit seizoen. Letten jullie eveneens op het mooie hoedje dat verrassend contrasteert met het wit en het turkoois. Een geslaagde combinatie voor een speciale gelegenheid: als bruidsmeisje op de bruiloft van je tante, … Niet geschikt om wild mee te dansen!

9 De designers Kaat, Birthe en Rani

10 Met hun creatie … Rani toont ons een dit frivole en vrouwelijke jurkje dat asymmetrisch valt. In combinatie met de appelgroene en helderblauwe accenten is dit een bijzonder geschikte outfit voor een gezellig avondje - uit met je beste vrienden en vriendinnen. Succes verzekerd!

11 De designers Sarah, Valerie en Robin

12 Met hun creatie …  Robin showt ons deze bruidjurk “à la parisienne”, met een ceintuurtje in de Franse driekleur, contrasterende accenten op de schouders en in de taille. Let op het opvallende bruidsboeket dat ze in haar handen draagt. Wat een mooie bruid!  Mazzel tov! Veel geluk!

13 En de winnaar is …

14 En de winnaars zijn … o De prijs van meest jonge en hippe look gaat naar …. Lore en designers Odette en Eef. Applaus. o De Queen Victoria prijs (naar Victoria Beckham) gaat naar …Myrthe en designers Benja en Sophie. Applaus. o De prijs van jong en beloftevol design gaat naar … Mart en designers Isabelle en Sara. Applaus. o De prijs ‘little white dress van Coco Chanel’ gaat naar … Rani en designers Kaat en Birthe. Applaus. o Ten slotte de prijs ‘design met klasse’ gaat naar …Robin en designers Valerie en Sarah. Applaudissements!


Download ppt "The show must go on En de winnaar van de wedstrijd ‘The Designers’ is …"

Verwante presentaties


Ads door Google