De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Verzet in het algemeen De verzetstrijders verzetten zich tegen de nazi’s. De verzetstrijders verzetten zich tegen de nazi’s.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Verzet in het algemeen De verzetstrijders verzetten zich tegen de nazi’s. De verzetstrijders verzetten zich tegen de nazi’s."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Verzet in het algemeen De verzetstrijders verzetten zich tegen de nazi’s. De verzetstrijders verzetten zich tegen de nazi’s.

4 In het verzet Mensen in het verzet hadden veel moed. Mensen in het verzet hadden veel moed. Mensen in het verzet kregen speciaal tijdschrift. Mensen in het verzet kregen speciaal tijdschrift.

5 Het verzet Tijdens de tweede wereldoorlog waren er veel mensen die het niet eens waren met wat er in Nederland gebeurde Tijdens de tweede wereldoorlog waren er veel mensen die het niet eens waren met wat er in Nederland gebeurde

6 Het klein verzet lucifer kopje lucifer kopje Groot maar toch klein Groot maar toch klein

7 Alleen het grote Verzet werd voor bereid Alleen het grote Verzet werd voor bereid Verzet werd in alle mogelijke heden geboden. Verzet werd in alle mogelijke heden geboden. O.a. vervalsing radio slopen spijkers op het wegdek O.a. vervalsing radio slopen spijkers op het wegdek

8 Dit is een kleine groep verzetstrijders De mensen die zich verzette werkten meestal in groepen. De mensen die zich verzette werkten meestal in groepen.

9 Gemaakt door Shailesh en Dino. Dit was onze presentatie zijn er nog vragen.


Download ppt "Verzet in het algemeen De verzetstrijders verzetten zich tegen de nazi’s. De verzetstrijders verzetten zich tegen de nazi’s."

Verwante presentaties


Ads door Google