De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Inleiding Glow  Ik ben naar glow geweestvoor ckv ik zou er zelf niet naar toe gaan, maar het viel toch mee, heb me nog kunnen vermaken  Ik ga laten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Inleiding Glow  Ik ben naar glow geweestvoor ckv ik zou er zelf niet naar toe gaan, maar het viel toch mee, heb me nog kunnen vermaken  Ik ga laten."— Transcript van de presentatie:

1

2 Inleiding Glow  Ik ben naar glow geweestvoor ckv ik zou er zelf niet naar toe gaan, maar het viel toch mee, heb me nog kunnen vermaken  Ik ga laten zien wat ik heb gezien en wat extra informatie hierbij

3 Tesseract  De Franse 1024 architecture geeft met behulp van licht een impressie van deze dynamische vorm.  In een open steigerconstructie zijn tientallen projectoren aangebracht die in alle richtingen kunnen draaien. Binnen de kubus zitten lichtbundels.  Het werk van 1024 architectuur is eigenlijk geen sculptuur meer, maar een beweging zelf, want het lijkt alsof de hele kubus beweegt.

4 The eye of the time  The eye of the time is het werk van Cotzen.  Het is een verhaal over dromen en herinneringen, verteld vanuit het perspectief van de Catharinakerk.  Met behulp van projecties en kleurig licht word er een verhaal op de kerk geprojecteerd.  Door de muziek en de geluiden erbij werd het nog mooier en leuker.

5 Green lagoon  Davide Carioni en Lorenzo Pompei hebben samen het Green power lagoon monster ontwikkeld.  Het werk was voor het eerst in Venetië te zien.  De draak verschijnt als een gevaarlijk zeemonster uit het niets uit het Eindhovens kanaal.

6 Zinorot  Dit kunstwerk is gemaakt door Yoav Chomsky en Nisan Gelbard.  In deze boom van meer dan zes meter hoog zitten lampen die zo zijn geprogrammeerd dat steeds een ander deel van de boom word opgelicht. Hierdoor lijken de takken te bewegen.  De veranderde verlichting loopt precies synchroon met het ritme van de muziek.


Download ppt "Inleiding Glow  Ik ben naar glow geweestvoor ckv ik zou er zelf niet naar toe gaan, maar het viel toch mee, heb me nog kunnen vermaken  Ik ga laten."

Verwante presentaties


Ads door Google