De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek."— Transcript van de presentatie:

1 Recensie met mijn commentaar

2  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek brengt iets verfrissends en is zeker een goed begin van de avond. Deze band zullen we vast vaker voorbij zien komen in 2013.  Ik: Ik ben het hier mee eens. Het was een goed begin van de avond. Deze artiesten hadden iets unieks te brengen, wat het publiek aansprak. Ook was de zanger erg knap!

3  Recensie: De band the script is erg gegroeid de afgelopen jaren, ze spelen een strakke show met een goede setlist waar we alle grote hits in een goede mix voorbij horen komen.  Ik: ik ben het er zeker mee eens dat de band gegroeid is. The Script is van een klein bandje uitgegroeid tot een hit makende band die geheel Ziggo Dome uitverkoopt. Ik vond dat er in de mix wel wat meer onbekendere nummers voorbij mochten komen.

4  Recensie: Er is veel interactie met het publiek zoals wanneer O’Donoghue vraagt of iedereen een vervelende ex kan bellen waarna hij het nummer ‘Nothing’ door de telefoon van een fan zingt. Ook wordt er een drankwedstrijd gedaan met gitarist Mark Sheehan en wordt er een groepsfoto gemaakt met het publiek.  Ik : deze interactie met het publiek was slim van The Script. Hierdoor voelen de fans zich extra speciaal tijdens het concert. Dit merkte je ook gelijk een de sfeer in heel Ziggo Dome.

5  Recensie: The Script is groot en weet vanavond vol overgave te overtuigen dat zelfs de Ziggo Dome een eitje is. Zien we ze volgend jaar in de Arena?  Ik: Deze uitspraak vindt ik persoonlijk een beetje overdreven. The Script is in een korte tijd door enkele hits zeer populair geworden. Of deze populariteit door blijft zetten is afhankelijk van hun toekomstige songs.


Download ppt "Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek."

Verwante presentaties


Ads door Google