De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

En weeral een avontuur die voorbij is. Maar nu is het tijd voor. HET MODE THEMA!!!!! Bij de thema mode hadden we een gedicht geleerd en toneeltjes gedaan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "En weeral een avontuur die voorbij is. Maar nu is het tijd voor. HET MODE THEMA!!!!! Bij de thema mode hadden we een gedicht geleerd en toneeltjes gedaan."— Transcript van de presentatie:

1 En weeral een avontuur die voorbij is. Maar nu is het tijd voor. HET MODE THEMA!!!!! Bij de thema mode hadden we een gedicht geleerd en toneeltjes gedaan en een catwalk gedaan. We mochten kleren uitzoeken die wij mooi vonden en op de catwalk stappen. Kijk maar naar de foto’s en toneeltjes.

2 Toneeltje

3 Coole gasten!

4 Haren knippen!

5 En dan nu de foto’s van de catwalk!

6 En dit is Sarah

7 Glitter Kiki

8 Ikke

9 Casey

10 Egzon

11 Ikke

12 KIKI

13 Yasmina

14 En Audrey

15 En een paar creatieve foto’s

16

17

18

19 Dat was suuuuuuuuuuper leuk! Maar nu zijn we aangekomen aan …….. ROOSJES NAAIGROEPJE!!!! Roosje is een goede vriendin van meester Rik. Zij hielp ons altijd met allerlei kerststukjes paasstukjes enz. En ze heeft eens voorgesteld voor de meisjes om een rokje te naaien. En alle meisjes wouden dat. En nu komen de foto’s van het naaiwerk en de prachtige modeshow!!!!

20 Ik zal nu de foto’s laten zien van het naaiwerk!

21 Onze paspop Helena

22 Goed kijken is de boodschap!

23 Nahla die gek doet

24 Ik ben zilverkapje

25 Naaien, naaien en nog eens naaien Naaien, naaien en nog eens naaien

26 Smile Caseytje

27 En de resultaat van een mooi rokje

28 En nog 2 mooie rokjes

29 En nu de foto’s van de modeshow!

30 Kiki en Audrey

31 Ik en Nahla

32 Casey en Angie

33 Ik en Kiki

34 Meneer Nahla en mevrouw Casey!!! hahaha

35 Kiki en Casey

36 Kiki en Nahla!!! OMG

37 Nyah en Lisa

38 Sarah Birabwa

39 En dan nu de modeshow

40 Hoho naaien is echt heel leuk! Maar nu zijn we gekomen bij……… Febe de kleindochter van de meester die op bezoek kwam!!!!! Iedereen kon niet wachten om Febe te zien. Ze kwam samen met Melissa de dochter van de meester en Irene de vrouw van de meester Audrey en ik gaven haar een kleine knuffel!!!

41 Hier een paar foto’s

42 Hoe lief!!!

43 Iedereen was zo blij

44 Oooooohhhh !!!

45 Febe was echt zoo lief!!! Hoooo weeral een avontuur die gedaan is!!!!  Zeg !!! Maar nu is het voetbal tijd!!!!! De voetbalcompetitie!!!! Ik zal alles niet te lang vertellen. Ok. Voetbalcompetitie was aleen op de school. En alle 5des en alle 6des deden er aan mee. Elke 5de en 6de ging ooit wel eens tegen elkaar spelen. Ik zal de rooster laten zien met de punten er op!


Download ppt "En weeral een avontuur die voorbij is. Maar nu is het tijd voor. HET MODE THEMA!!!!! Bij de thema mode hadden we een gedicht geleerd en toneeltjes gedaan."

Verwante presentaties


Ads door Google