De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ouderavond mavo 2 23 september 2014. Programma Welkom Introductiedagen Maatschappelijke betrokkenheid De jeugdverpleegkundige aan het woord De decaan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ouderavond mavo 2 23 september 2014. Programma Welkom Introductiedagen Maatschappelijke betrokkenheid De jeugdverpleegkundige aan het woord De decaan."— Transcript van de presentatie:

1 Ouderavond mavo 2 23 september 2014

2 Programma Welkom Introductiedagen Maatschappelijke betrokkenheid De jeugdverpleegkundige aan het woord De decaan over LOB Contact met de mentor

3 MAVO team

4 Een impressie van de introductiedagen

5 In actie

6 Een lesje zelfverdediging

7 Aan (de) slag

8 Klaar voor de start van een nieuw schooljaar

9 Maatschappelijke betrokkenheid Maatschappelijke Stages zijn niet meer verplicht, maar … Leren doe je niet alleen in de klas, je leert ook door naar buiten te gaan en in een wereld te stappen waar je anders niet zo snel komt.

10 Ouderen in het zonnetje We helpen mee in verpleeghuis Birkhoven daar zetten onze M2- leerlingen de ouderen in het zonnetje met de volgende activiteiten: -9/12 kerststukjes maken -20/1 spelletjes- en wellnessmiddag -24/3 bloemstukjes maken -14/4 spelletjes- en wellnessmiddag

11 Mieke Smid jeugdverpleegkundige

12 Gregory Priem Decaan

13 Belangrijke data LOB-Traject Het hele jaar door wordt er gewerkt met onderstaand internetportal http://hooghelandttp.dedecaan.net/. http://hooghelandttp.dedecaan.net/ Individuele gesprekken met de decaan 13 januari 2015 ouderavond Keuzetraject 3 maart decanenspreekuur 13 maart invoeren keuzepakket 9 t/m 13 maart stage (stagecontract)

14 Hooghelandttp.dedecaan.net Alle informatie die relevant is voor de leerlingen, mentoren en ouders wordt online en gebundeld aangeboden Decaan/mentor kan communiceren met leerlingen, en ouders van school Leerlingen kunnen online hun studiekeuze invullen (keuzeweb). Mentoren,decanen en ouders kunnen de keuzes van hun leerlingen/kind vervolgens zelf online bekijken

15 Ouders graag hier aanmelden Hier aanmelden

16 Contact met de mentor Sharine Ignacia M2A lokaal 105 Koen van Dijk M2B lokaal 107


Download ppt "Ouderavond mavo 2 23 september 2014. Programma Welkom Introductiedagen Maatschappelijke betrokkenheid De jeugdverpleegkundige aan het woord De decaan."

Verwante presentaties


Ads door Google