De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Spoorbrug Oktober 2014 NIEUWS Hallo allemaal Dit is de eerste Spoorbrug nieuwskrant. Hier kunnen jullie lezen wat wij de afgelopen periode allemaal in.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Spoorbrug Oktober 2014 NIEUWS Hallo allemaal Dit is de eerste Spoorbrug nieuwskrant. Hier kunnen jullie lezen wat wij de afgelopen periode allemaal in."— Transcript van de presentatie:

1 Spoorbrug Oktober 2014 NIEUWS Hallo allemaal Dit is de eerste Spoorbrug nieuwskrant. Hier kunnen jullie lezen wat wij de afgelopen periode allemaal in onze groep hebben gedaan. Leuke weetjes, nieuws lezen maar ook mooie foto’s kunnen jullie bewonderen. Veel kijk en leesplezier toegewenst. Dit zijn wij….tijdens een muziekles met juf Frauke

2 Elke dinsdagmiddag krijgen de leerlingen samen met de dubbeldekker vakoverstijgend onderwijs. We zijn begonnen met het thema de Melkveehouderij. De kinderen hebben tijdens de lessen veel geleerd over koeien. Tijdens de kunstles hebben ze een kunstkoe gemaakt. Maar ze hebben ook geleerd hoe de koe leeft, en wat er allemaal van melk gemaakt wordt etc. Kunstkoe Nu zijn we bezig met het thema bomen. We zijn als inleiding voor het thema naar het bos geweest

3 Op woensdagmorgen krijgt de Spoorbrug van juf Frauke muziekles. De kinderen zijn heel enthousiast en doen goed mee. En hebben al heel veel talent. Het volgende liedje kunnen ze al heel goed meezingen: Ik ben een dinosaurus Ik wandel door het bos Normaal heb ik een bandje om Maar nu mag in eens los En ik ben een giraffe Mijn haar zit door elkaar Dat komt ik ken geen kapper Met een metershoge schaar Ik ben de ijsbeer Olaf Ik leef bij strenge vorst Maar koud heb ik het nooit Want ik heb haren op mijn borst De juf heeft voor een les voor alle kinderen een gitaar meegenomen. Dat was natuurlijk super gaaf.

4 Wist je dat……. We al 4 verjaardagen hebben gevierd….van Marijn, Eason Raoul en Marvin? Wij elke dag een hoofdletter leren schrijven in het schrift? De kinderen gek zijn op tattoos? Ze heel graag buiten spelen? Marvin, Eason, Gevano en Jaylani heel graag willen werken? Sommige kinderen heel vaak hun potlood en gum kwijt hebben? Nairobi zijn krullen opspaart en er al meer dan 300 heeft? Voor de kinderboekenweek de kinderen mooie feestboeken hebben gemaakt?


Download ppt "Spoorbrug Oktober 2014 NIEUWS Hallo allemaal Dit is de eerste Spoorbrug nieuwskrant. Hier kunnen jullie lezen wat wij de afgelopen periode allemaal in."

Verwante presentaties


Ads door Google