De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Proefwerken en s.o.’s voor Kurzweil leerlingen Proefwerken en s.o’s (4 werkdagen voor afname) mailen naar de mediatheek* onder vermelding van: het vak.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Proefwerken en s.o.’s voor Kurzweil leerlingen Proefwerken en s.o’s (4 werkdagen voor afname) mailen naar de mediatheek* onder vermelding van: het vak."— Transcript van de presentatie:

1 Proefwerken en s.o.’s voor Kurzweil leerlingen Proefwerken en s.o’s (4 werkdagen voor afname) mailen naar de mediatheek* onder vermelding van: het vak – niveau en klas -> SLI@teylingen-college.nl Docent zet het Kurzweil bestand op een usb-stick** voor de leerlingen. Mediatheek mailt het document naar de docent. De leerling maakt het werk op papier of in Word (opslaan op usbstick). *Alleen werk met een hele simpele Lay-out, zonder kolommen, zonder plaatjes en alleen in de Nederlandse taal kunnen direct in Word worden ingelezen. ** USB stick ophalen bij de administratie.

2 Kurzweil proefwerk opslaan (op de server door de docent): Het Kurzweilbestand (kes-bestand) krijg je via de mediatheek per email. Dit kes-bestand is alleen te lezen in Kurzweil!! De docent zet dit bestand op de usb-stick voor de leerling en zet het op de server voor gebruik voor de volgende jaren. Op de server plaatsen: Ga naar: deze computer -> Data Personeel G -> LH -> Docenten. De mediatheek zet zelf alle s.o.’s en proefwerken op de G -> LH -> Everyone -> Kurzweil

3 De leerlingen openen Kurzweil In Kurzweil openen de leerlingen het document (usb stick docent). De leerlingen maken het so of proefwerk op papier of in Word. Het Word document zetten de leerlingen op de usb stick van de docent (met naam leerling en klas). De leerlingen openen in Kurzweil het logbook. De docent kan hier in zien wat de leerling tijdens het s.o. en proefwerk heeft gedaan. Kurzweil gebruik bij s.o.’s en proefwerken


Download ppt "Proefwerken en s.o.’s voor Kurzweil leerlingen Proefwerken en s.o’s (4 werkdagen voor afname) mailen naar de mediatheek* onder vermelding van: het vak."

Verwante presentaties


Ads door Google