De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Proefwerken en s.o.’s voor Kurzweil leerlingen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Proefwerken en s.o.’s voor Kurzweil leerlingen"— Transcript van de presentatie:

1 Proefwerken en s.o.’s voor Kurzweil leerlingen
Proefwerken en s.o’s (4 werkdagen voor afname) mailen naar de mediatheek* onder vermelding van: het vak – niveau en klas -> Mediatheek mailt het document naar de docent. Docent zet het Kurzweil bestand op een usb-stick** voor de leerlingen. *Alleen werk met een hele simpele Lay-out, zonder kolommen, zonder plaatjes en alleen in de Nederlandse taal kunnen direct in Word worden ingelezen. ** USB stick ophalen bij de administratie . De leerling maakt het werk op papier of in Word (opslaan op usbstick).

2 Kurzweil proefwerk opslaan (op de server door de docent):
Het Kurzweilbestand (kes-bestand) krijg je via de mediatheek per . Dit kes-bestand is alleen te lezen in Kurzweil!! De docent zet dit bestand op de usb-stick voor de leerling en zet het op de server voor gebruik voor de volgende jaren. Op de server plaatsen: Ga naar: deze computer -> Data Personeel G -> LH -> Docenten. De mediatheek zet zelf alle s.o.’s en proefwerken op de G -> LH -> Everyone -> Kurzweil

3 De leerlingen openen Kurzweil
Kurzweil gebruik bij s.o.’s en proefwerken In Kurzweil openen de leerlingen het document (usb stick docent). De leerlingen maken het so of proefwerk op papier of in Word. Het Word document zetten de leerlingen op de usb stick van de docent (met naam leerling en klas). De leerlingen openen in Kurzweil het logbook. De docent kan hier in zien wat de leerling tijdens het s.o. en proefwerk heeft gedaan.


Download ppt "Proefwerken en s.o.’s voor Kurzweil leerlingen"

Verwante presentaties


Ads door Google