De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom!.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom!."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom!

2 Verhalen en (minder) goede praktijken delen.
Wat wil je nog weten? Praktische afspraken Resultaat: Indrukwekkende cijfers Vernieuwing in methode: webconferencing (nieuwe Lync-tool toegepast) Opleidingen op terrein Kennis! Goed gespreid over Vlaanderen Leidinggevenden tot arbeiders Samen op de foto

3

4 20 entiteiten die deelnemen
1000 deelnemers initiatieven in elke provincie

5

6 Het gaat er niet om wat je allemaal weet
Het gaat er niet om wat je allemaal weet. Het gaat erom wat je allemaal deelt.

7 Praktische informatie!
Antwoorden op …… Hoe worden initiatieven voor TJC bekendgemaakt? Hoe schrijven cursisten zich in? Kunnen we gebruik maken van Vlimpers? & alle andere vragen waar u nog mee zit.

8 Heb je gedacht aan? Het motiveren van collega’s om opleidingen te geven.

9 Datum en uur voor de activiteit
Heb je gedacht aan? Het maken van praktische afspraken met de trainer. overh Vraag uw trainers om voor elke opleiding het sjabloon in te vullen. (www.bestuurszaken.be/train-je-collega ) Datum en uur voor de activiteit Doelgroep Lokalen

10 Titel, code en informatie op het sjabloon.
Start de titel van de opleiding steeds met ‘Train je Collega:’ en vervolgens het onderwerp van de opleiding. Voorbeeld: ‘Train je collega: de toolbox werkvormen’. Ben je zelf beheerder in Vlimpers talent gelieve je code op te starten met Int/naam_entiteit/TJCnaamopleiding. Meerdere sessie van de activiteit kan je aangeven in het vakje: datum en begin- & einduur.

11 Verdere timing. Zie www.bestuurszaken.be/train-je-collega.
-> voor trekkers -> timing.

12 Sept 24 september: de trekkers hebben alle sjablonen doorgestuurd aan Trekkers die de opleidingen zelf beheren geven een lijstje met titels door aan ten laatste op 26 september. Okt 1 oktober staan alle initiatieven online zowel op het vormingsweb als op de site van Train Je Collega. Trekker kan nu ruchtbaarheid geven aan alle initiatieven: posters, teasers, brochures, nieuwsbrieven, sociale media ... Deelnemers kunnen inschrijven tot 24 oktober. Week van 27 oktober: deelnemerslijsten worden bezorgd aan de trekkers. Nov 3-7/11/14: Train Je Collega-week van de Vlaamse overheid. AgO organiseert op vrijdag 14 november (van 11u30 tot 14u30) een evaluatie- en bedankingsmoment voor de trekkers.

13

14 Hoe inschrijven? De inschrijvingen gebeuren via AgO
Vlimpersgebruikers kunnen zelf inschrijven. Niet vlimpersgebruikers kunnen inschrijven via een inschrijvingsformulier. Een entiteit die enkel opleidingen aanbiedt voor eigen personeel kan de inschrijvingen zelf beheren. Via eigen systeem. Via Vlimpers. Code: Int/naam entiteit/TJCnaamopleiding. De opleidingen komen in Vlimpers . De trekker stuurt het sjabloon ‘activiteit indienen’ De entiteit stuurt de naam, datum en locatie van de opleiding naar De trekkers ontvangen de deelnemerslijsten in de week van 27 oktober. De trekkers zorgen zelf voor de deelnemerslijsten. De entiteit is verantwoordelijk voor de deelnemerslijsten in de lokalen.

15

16

17 Verder informatie? Yammer-groep Train Je Collega


Download ppt "Welkom!."

Verwante presentaties


Ads door Google