De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Cruz Consulting Het volgende korte examen bestaat uit 4 simpele vragen. De uitkomst van het examen zal aangeven of u zich een ERVAREN PROFESSIONAL kunt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Cruz Consulting Het volgende korte examen bestaat uit 4 simpele vragen. De uitkomst van het examen zal aangeven of u zich een ERVAREN PROFESSIONAL kunt."— Transcript van de presentatie:

1 Cruz Consulting Het volgende korte examen bestaat uit 4 simpele vragen. De uitkomst van het examen zal aangeven of u zich een ERVAREN PROFESSIONAL kunt noemen. De vragen zijn erg simpel, dus we vragen om uw eerlijkheid. Bekijk de antwoorden niet voordat u zelf antwoord heeft gegeven. Typ ENTER om het examen te beginnen.

2 Vraag 1: HOE ZOU U EEN GIRAFFE IN DE KOELKAST STOPPEN?

3 Het correcte antwoord is:
Open de deur van de koelkast, duw de giraffe erin en sluit de deur. Deze vraag test uw neiging tot het zoeken van ingewikkelde oplossingen voor simpele situaties.

4 Vraag 2: HOE ZOU U EEN OLIFANT IN DE KOELKAST STOPPEN?

5 Als u heeft geantwoord: “Open de deur van de koelkast, duw de olifant erin en sluit de deur, dan heeft u FOUT GEANTWOORD!!!” Het juiste antwoord is: “Open de deur van de koelkast, haal de giraffe eruit, duw de olifant erin en sluit de deur”. Deze vraag benadrukt uw capaciteit om de consequenties van eerdere acties in te schatten.

6 Vraag 3: De koning van het woud, de leeuw, heeft een feest georganiseerd in de jungle. Alle dieren zijn aanwezig behalve één. Welk dier mist op het feest?

7 Het correcte antwoord: DE OLIFANT.
Herinnert u zich nog dat de olifant zich in de koelkast bevindt? Deze vraag test uw geheugen.

8 Goed, indien de uitkomst van de 3 vragen niet erg positief is, heeft u nog één mogelijkheid om uzelf te bewijzen als een ware “professional”.

9 Vraag 4 en laatste kans: U moet een diepe rivier waar krokodillen wonen oversteken. Hoe gaat u dit doen?

10 Correcte antwoord: U ZWEMT HEEL RUSTIG EN ONTSPANNEN NAAR DE OVERKANT.
Waarom??? Alle krokodillen zijn naar het feest in de jungle dat wordt georganiseerd door de leeuw. Deze vraag test uw vermogen tot het leren van vorige fouten.

11 Volgens Cruz Consulting beantwoordt 90% van de mensen, zoals u die dit examen doen, alle vragen foutief. Anderzijds beantwoordt de meerderheid van de kleuters een groot deel van de vragen correct. Cruz Consulting heeft hiermee aangetoond dat professionals een mentaal vermogen hebben dat overeenkomt met het mentale vermogen van een kind van ca. 4 jaar.

12 Stuur dit examen aan vrienden en familie.
Zij zullen net zo gefrustreerd raken als u. Einde


Download ppt "Cruz Consulting Het volgende korte examen bestaat uit 4 simpele vragen. De uitkomst van het examen zal aangeven of u zich een ERVAREN PROFESSIONAL kunt."

Verwante presentaties


Ads door Google