De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Spelregelbewijs 2de jaars B-junioren

Verwante presentaties


Presentatie over: "Spelregelbewijs 2de jaars B-junioren"— Transcript van de presentatie:

1 Spelregelbewijs 2de jaars B-junioren

2 spelregelbewijs Deze presentatie is opgezet om verenigingen te ondersteunen bij het spelregelbewijs proces voor 2de jaars B junioren spelers/sters. Inhoud: Achtergrond Wat moeten wij doen? Suggesties

3 Achtergrond Spelregelbewijs halen is maatregel uit actieplan ‘tegen geweld, voor sportiviteit”. Spelers geboren in 1998 (veelal 2e jaars B-junioren) dienen het spelregelbewijs te halen. Streefdatum 1 januari 2015 Informatie over het Spelregelbewijs is te halen op https://www.voetbalmasterz.nl/

4 Wat moeten wij doen? Clubdashboard
Ga naar het clubdashboard (https://clubs.voetbalmasterz.nl/) Elke vereniging heeft eigen clubdashboard en heeft daar inloggegevens voor gekregen (een mail naar secretaris, voorzitter en algemeen adres). Wat vind je in het dashboard: De leden die het spelregelbewijs dienen te halen. Downloaden van de activatiecodes per lid. Volgen van de voortgang van de leden.

5 Wat moeten wij doen? Voorstel voor een goede aanpak met de leden
- Geef de leden hun inloggegevens (print uit en deel uit of stuur door via mail). - Maak de leden attent op https://www.voetbalmasterz.nl/ en laat ze oefenen en beginnen met het spelregelbewijs. - Organiseer een bijeenkomst om te vragen hoe het gaat, start het proces op en bespreek eventueel inhoudelijke spelregelvragen. - Volg in het clubdashboard de voortgang van de leden.

6 Suggesties Betrek belangrijke stakeholders bij dit proces om er voor te zorgen dat het jaarlijks goed verloopt. Bijvoorbeeld: - hoofdbestuur - jeugdcommissie - scheidsrechterscommissie - trainers - leiders Ja, het komt elk jaar terug!!

7 Suggesties bijeenkomst Wil je een bijeenkomst houden om te oefenen?
Ga naar de clubtoets op: https://www.voetbalmasterz.nl/clubs-trainers/ Download het antwoordenblad en ga samen aan de slag. Hierna volgen twee schema’s die het verduidelijken voor de leden:

8

9

10 Suggesties vragen Veelgestelde vragen: https://www.voetbalmasterz.nl/faq/ Neem deze tijdens de info avond door met de spelers. Dit neemt zeer veel vragen weg en geeft duidelijkheid over het proces. Suggesties ter verbeteringen of andere vragen mail naar:

11 Suggesties vragen De vereniging is er samen met de spelers/speelsters verantwoordelijk voor dat elke 2de jaars B-junior het spelregelbewijs gaat halen. Kijk dus regelmatig op het clubdashboard en motiveer en enthousiasmeer de spelers/speelsters die het betreft met de spelregeltoets aan de slag te gaan. SUCCES!

12


Download ppt "Spelregelbewijs 2de jaars B-junioren"

Verwante presentaties


Ads door Google