De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Top games In deze powerpoint kom je alles te weten over games!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Top games In deze powerpoint kom je alles te weten over games!"— Transcript van de presentatie:

1 Top games In deze powerpoint kom je alles te weten over games!
Van online games tot games van de jaren 70!

2 Pc games

3 Habbo 2011 Habbo retro’s Habbo is een leuke virtuele wereld waar je heel leuke dingen kan doen!! Hier vind je de website: Habbo retro is hetzelfde als habbo, maar dan nagemaakt. Bv. Holo hotel:

4 De harry potter reeks heeft veel succes
De harry potter reeks heeft veel succes. Het zijn altijd spannende games en heel actie-vol. Bekijk hier de nieuwste videos voor harry potter and the deathly hallows:

5 Bespreking: Homefront is een game die speelt met de stelling ‘what if?’. Wat als Noord-Korea Amerika binnen zou vallen? Wat als Noord-Korea eenzelfde regime zou voeren als de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog? Wat als de Amerikanen een verzetsbeweging oprichten en de Koreanen hun land uitdrijven? Op deze vragen hopen we in Homefront antwoord te krijgen. In mijn eerste speelsessie kreeg ik (jammer genoeg) nog geen antwoorden op deze vragen. Een busrit die je nooit meer zal vergeten Ik speelde een deel van het eerste hoofdstuk van de game. Ik wordt wakker geschud in mijn appartement en hoor op de radio Koreaanse propaganda. Als ik naar buiten kijk, zie ik helikopters overvliegen en zie ik Humvees rijden. Opeens wordt op de deur geklopt en doe ik open. Met veel geweld dringen twee Koreaanse soldaten het appartement binnen. Een commandant kent mij blijkbaar en hij zegt dat ik mee moet naar een werkkamp. Wie ik ben en waarom ik voor de Koreanen zo belangrijk ben, weet ik nog niet. Ik word van de trap gegooid en geloof mij: in first person ziet dit er erg vet uit. Daarna word ik in een bus gestopt.

6 Zoek dekking Homefront speelde zich tijdens mijn speelsessie af in een stadje in de Amerikaanse staat Colorado in 2027, twee jaar na de inval van de Koreanen. Alle gebouwen waren kapot geschoten en sommige straten waren onbegaanbaar. De Koreanen vallen Amerika binnen, nadat ze een EMP hebben afgevuurd. Door de EMP vallen alle elektrische apparaten uit. Vliegtuigen vallen uit de lucht, boten vallen stil, auto’s rijden niet verder en alle stroom valt uit. Je zal in Homefront regelmatig neergestorte vliegtuigen tegenkomen in de omgeving en goed dekking kunnen zoeken achter stilgevallen auto’s. Haatgevoel en een geweldige sfeer Waar Homefront vooral erg goed in blijkt, is het vertellen van een verhaal en het neerzetten van de sfeer. De game geeft je echt gevoel dat je een verzetsstrijder bent die vecht voor zijn land. Daarbij weet de game een haatgevoel te creëren tegen de Koreanen. Bekijk hier de trailer:

7 Wii Games

8 Michael Jackson the experience
Foto’s Dans net zoals michael jackson met michael jackson the experience!!

9

10 Bekijk hier de gameplay:


Download ppt "Top games In deze powerpoint kom je alles te weten over games!"

Verwante presentaties


Ads door Google