De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Oude boswachterswoning in Gewestbos Ravels in concessie

Verwante presentaties


Presentatie over: "Oude boswachterswoning in Gewestbos Ravels in concessie"— Transcript van de presentatie:

1 Oude boswachterswoning in Gewestbos Ravels in concessie
De boswachterswoning van Tinus Swannet aan de Jachtweg 22A in Ravels van het Agentschap voor Natuur en Bos wordt in een concessie of in een gebruiksovereenkomst gestoken.

2 Wie heeft er interesse om er een activiteit uit te baten die met de natuur te maken heeft? Voorbeelden zijn B&B, sociaal-cultureel centrum, privéwoning voor mensen met een groen hart en die de moestuin willen onderhouden, een therapeut die de natuur nodig heeft voor zijn praktijk, een exploitant van zachte recreatie, natuurbeleving, horecazaak, enz.

3 Voorkant van het huis, links garage

4 Hoe werkt dit? De goederen liggen in een schitterende en unieke omgeving, overwegend in openbaar domein zodat het klassieke huurrecht, handelsrecht of pacht niet van toepassing zijn. Ze worden ter beschikking gesteld aan een private partij in de vorm van een domeinconcessie. De concessionaris baat de goederen uit voor private doeleinden en op eigen risico. De uitbating of bewoning geeft best een meerwaarde aan de groene omgeving, houdt rekening met de natuurreglementering en brengt geen verstoring met zich mee.

5 Achterkant van het huis met tuin
Er hoeft niet per se huur betaald te worden maar kan dat ook in natura gebeuren. Er zijn kosten aan de woning en dit kan in minprijs van de huur gebeuren. Dus knappe gasten (die wel degelijk werk leveren) kunnen hier iets aan verdienen.

6 Toestand woning Tinus Geen kelder Gelijkvloers: keuken, eetkamer , zitkamer, kantoor: al deze vertrekken zijn doorlopend; koele berging, inkom achter, inkom voor, gastentoilet, wasplaats met douche, branderlokaal. Verdieping: 3 slaapkamers, linnenkamer (grote ingebouwde kast) en badkamer Zolder: eventueel 1 slaapkamer maar momenteel zonder vaste trap.   Bijgebouwen Garage, hondenhok, berghok en afdak   Moestuin: bespreekbaar   Opmerkingen: Geen functionele verwarming, enkele losse stopkontakten, keuken versleten.   Pro: Goede locatie

7 Zicht op moestuin en tuin

8 Indien u interesse hebt, of meer informatie wenst, kan u contact opnemen met Mevrouw Kris Van Slycke. Op dit ogenblik kan er nog veel, vanaf het moment dat er een partij zich aandient en er komt concurrentie worden de verschillende voorwaarden tegen elkaar afgewogen.

9 Zicht op berghok, afdak

10 Enkele voorbeelden zijn te vinden op de website van Agentschap voor Natuur en Bos bij “Vastgoed en concessies” via de zoekfunctie ofwel


Download ppt "Oude boswachterswoning in Gewestbos Ravels in concessie"

Verwante presentaties


Ads door Google