De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun."— Transcript van de presentatie:

1 Tom en de pony Door Mathias Benoit

2 Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun verblijf. Ze moesten heel lang rijden want het ponyhuisje lag ver van België ongeveer 422 km.

3 Ze waren eindelijk in het vakantiepark. Tom mocht een pony kiezen. Hij nam een bruine pony en noemde hem bruintje. Hij deed voor de eerste keer mee met de les en vond het leuk.

4 Ze gingen daarna gaan kijken naar hun vakantiehuisje. Ze vonden het heel mooi. Er stond een kleine buro met daarop een kleine televisie er stonden 4 bedden en 1 klikklak. Er waren nog 2 kleine zeteltjes aanwezig en tafel met stoelen. Dus alles wat je nodig heb om er een weekje te genieten.

5 Er was een pretpark waar Tom heen ging indien hij niet met de pony reed. Tom vond de bootjes leuk die door een indianen en cowboywereld voeren. Hij mocht ook op de parasolletjes die over het park zweefden. En nog zo veel meer attracties.

6 Er waren ook twee zwembaden eentje in het park met pinguins en ijsberen en eentje bij het ponykamp waar hij bijna in zijn ééntje in het zwembad kon. Heerlijk was dit.

7 Er waren ook verschillende shows met clowns en omdat er een clown niet kwam opdagen daar hij autopech had, kreeg Tom een vlieger. Zo had hij meteen een aandenken aan die heerlijke reis.

8 Ze moesten terug naar België dus moeten ze weer 422 km rijden met de auto dus verveelde Tom hem een beetje maar toen werkte hij een beetje in zijn boek ze kwamen maar om 6 uur aan in België


Download ppt "Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun."

Verwante presentaties


Ads door Google