De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om 18.15. En de vertrektijd was 19.30. En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om 18.15. En de vertrektijd was 19.30. En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om 18.15. En de vertrektijd was 19.30. En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog een dvd gekeken van de toerde France. En er is ook nog in de bus een vragen Quist gedaan. De buschauffeur heeft enkele keren gepauzeerd. 30 min -15 min. De stopplaatsen waren bij de tankstaionen. Slapen ging best moeizaam, veel geslapen heb ik niet. Aan komst Frankrijk, 9.00. En de luchpaket gekregen van plus benders.harstike bedankt !

4 In dit hotel, hebben we de kommende 5 dagen geslapen. Dit hotel heet de La Douce montagne. Het personeel,waren nederlanders. Het waren aadige mensen. Ze waren allemaal even spontaan. En alles op tijd klaar,ongeloofelijk. Dus ook bij deze een groot compliment voor het personeel.

5 De kamers,zachen er netjes uit. En de douche zacht er ook netjes uit. Wij haden kamer 16. Ik sliep met Patty Ekart op de kamer. Elke ochend kwamen mensen van het personeel de kamers verzorgen. Dus dit is ook een groot compliment waard! In het hotel kamer, heb ik in ieder geval lekker kunnen slapen. En zeker bijgekomen van de heen reis. Dus fit was ik zeker !

6 Het zwembad bij het hotel. 5 dagen gebruik kunnen maken van dit zwembad,perfect. Met mooi weer heb in genoten van dit zwembad. De meeste hebben gebruikt gemaakt van dit zwembad. 3xper dag eten. Ochtend,middag,avond, Je kon zelf op schepen wat je wou Het eten was ook zeker perfect.

7 21,22,23,24 Augustus. 22e getraint voor de groote beklimming van de Alpe d’Huez. 23e Marc,Pacel. Hebben op de parkeerplaats nog belangrijk dingen door genomen. En we hebben van de voren nog 15min warming-up gedaan. Daarna zijn we richten de Alpe d’Huez,gegaan. Uiteindelijk is ierdereen boven gekomen met hun buddy,s De beklimming, Was best een groote uitdaging. Maar ik heb er wel genoten van het mooie uitzicht. Was ook best we zenuwachtig,je voelt je dan ook gelijk anders.

8 Ja ik heb ook steun gekregen van me buddy. En anders precies het zelfde. Toen ik boven was,voelde ik me opgelucht en was blij dat ik boven ben gekomen. En iedereen heeft elkaar steun geven.

9 Ik heb alles goed ervaren,vond het harstike gezellig. En ik heb er geen spijt van. Zou het wel vaker mee aan willen toen. En ben blij dat ik zo kans heb gekregen ! En ook natuurlijk wil alle dochten harstike bedanke voor de steun wat ierdereen heeft gekregen !

10 Gemaakt door, Elianne Schreurs.


Download ppt "De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om 18.15. En de vertrektijd was 19.30. En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog."

Verwante presentaties


Ads door Google