De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Maandbrief Jins April 2010. Zondag 4 april Het is Pasen! We hebben het natuurlijk allemaal te druk met paaseitjes zoeken (en opeten natuurlijk) dus is.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Maandbrief Jins April 2010. Zondag 4 april Het is Pasen! We hebben het natuurlijk allemaal te druk met paaseitjes zoeken (en opeten natuurlijk) dus is."— Transcript van de presentatie:

1 Maandbrief Jins April 2010

2 Zondag 4 april Het is Pasen! We hebben het natuurlijk allemaal te druk met paaseitjes zoeken (en opeten natuurlijk) dus is er geen scouts.

3 Gnoe en Sapajou trouwen, en waar werk is, zijn de Jins! Vrijdag 9 april: We spreken af met Gnoe en Sapajou om de volgende dagen te overlopen. Om 16.00u in Scheppers. Zaterdag 10 april: De grote dag is aangebroken! We spreken af om 15.00u tot in de late uurtjes. Dress code: sjiek maar comfortabel, en vergeet je das niet! Zondag 11 april: Wanneer we toch een beetje geslapen hebben, spreken we om 13.00u af alles op te ruimen 

4 Eindelijk is het weer zo ver! Het jaarlijkse dijle op de Dijle! We vliegen (of zwemmen in dit geval) er in om 9.50u aan het lokaal. Zondag 18 april Wat nemen we zeker mee? Zo veel mogelijk peddels, een lunchpakket en drank, 1 euro, reserve kledij, zwemgerief en een handdoek. Om 18.00u keren we moe maar voldaan terug!

5 Zondag 25 april Terwijl onze leiding zich moe maakt op leidingsweekend, kunnen wij is lekker in onze zetel blijven liggen! 

6 Een datum om onze paaseitjes te verkopen!

7 Heb je nog vragen? Je kan me altijd bellen op dit nummer: 0496331217 Ik zie je in april!


Download ppt "Maandbrief Jins April 2010. Zondag 4 april Het is Pasen! We hebben het natuurlijk allemaal te druk met paaseitjes zoeken (en opeten natuurlijk) dus is."

Verwante presentaties


Ads door Google