De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

GEMAAKT: MAARTEN,SIBBE EN MATTHIJS. WAT DEDEN WIJ ? Wij zoeken op het linker plaatje een gewond schaap. En die we toen ook nog vonden tussen al die.schapen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "GEMAAKT: MAARTEN,SIBBE EN MATTHIJS. WAT DEDEN WIJ ? Wij zoeken op het linker plaatje een gewond schaap. En die we toen ook nog vonden tussen al die.schapen."— Transcript van de presentatie:

1 GEMAAKT: MAARTEN,SIBBE EN MATTHIJS

2 WAT DEDEN WIJ ? Wij zoeken op het linker plaatje een gewond schaap. En die we toen ook nog vonden tussen al die.schapen.

3 De hoedster had een hond Lena die de het heel goed,want ze rende achter de schapen zodat De schapen door liepen. Maar om een reden mochten wij niet door de schapen lopen.

4 Ze waren met 500 schapen. Er moesten 2 groepen schapen hoeden. De schapen wouden steeds grazen,maar ze steeds moesten naar een ander weiland. En ze wouden niet opschieten

5 De huiden worden eerst in zout gelegd om het langer het te gebruiken en op het rechter plaatje zie je het de huiden in zoud En ze hadden nog een stuk perkament dat zie je op het linker plaatje.

6 Ik hoop dat jullie het luik vinden


Download ppt "GEMAAKT: MAARTEN,SIBBE EN MATTHIJS. WAT DEDEN WIJ ? Wij zoeken op het linker plaatje een gewond schaap. En die we toen ook nog vonden tussen al die.schapen."

Verwante presentaties


Ads door Google