De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat moet er in het hart van de rechtvaardige zijn?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat moet er in het hart van de rechtvaardige zijn?"— Transcript van de presentatie:

1 Wat moet er in het hart van de rechtvaardige zijn?
Psalm 33 Wat moet er in het hart van de rechtvaardige zijn? Zie ook psalm 1

2 Het Woord van de Heere Hoe ervaren we dat dit betrouwbaar is? Is ons leven in dienst van het Woord? Is het prettig te luisteren naar Zijn Woord”? Is het fijn goed te doen?

3 Jesaja 40 Welke indruk maakt Jesaja 40 op je? Wat heeft Jesaja 40 te maken met onze psalm? Wat heeft Jes. 40 te maken met de evolutietheorie? Wordt je blij van Jes. 40? Denk je weleens:’ Ziet God mijn weg wel?’ 25 Met wie zou u Mij willen vergelijken, of aan wie ben Ik gelijk? zegt de Heilige. 26 Sla uw ogen op naar omhoog, en zie Wie deze dingen geschapen heeft; Hij is het Die hun leger voltallig tevoorschijn brengt, ze alle bij name roept door Zijn grote vermogen en Zijn sterke kracht; er ontbreekt er niet één.

4 HIJ VERZAMELT HET WATER ALS EEN DAM
Aan welke twee wonderen denk je? Waarom herhaalt God dit wonder? Ben je onder de indruk van wat God doet? Vertel je Hem dit ook in je persoonlijk gebed?

5 Hoe worden we blij? Worden we blij van geld en eer? Worden we blij van een rechtvaardig leven? Hoe moet de rechtvaardige leven? Waarom zijn christenen zo blij?


Download ppt "Wat moet er in het hart van de rechtvaardige zijn?"

Verwante presentaties


Ads door Google