De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

. Mijn Toekomst/droom Door: Robin Schrooten..

Verwante presentaties


Presentatie over: ". Mijn Toekomst/droom Door: Robin Schrooten.."— Transcript van de presentatie:

1 . Mijn Toekomst/droom Door: Robin Schrooten.

2 Inleiding Beroep 5. Dingen die ik nog mee wil maken Gezin Huis/auto’s
Huisdieren. Vrije tijd Inleiding

3 Later wil ik graag dierenarts worden
Later wil ik graag dierenarts worden. Ik weet nog niet of ik me op huisdieren ga richten of toch savannedieren, zoals neushoorns en giraffen enz. Ik hou ook veel van voetbal dus het zou ook leuk zijn als ik daar mijn geld mee kan verdienen. beroep

4

5 gezin Later wil ik een leuke, gespierde, grappige, sportieve en intelligente man. Ook wil twee kinderen. Liefst 2 sportieve kinderen, twee jongens, die van voetbal houden.

6

7 Huis & auto Later wil ik een groot huis, waar ik met mijn gezin goed in kan wonen. Bijvoorbeeld: boerderij of landhuis. Het liefst met een zwembad en jacuzzi. En een grote garage voor mijn 2 auto’s. 1 sportwagen en 1 waarmee ik op vakantie kan of als ik veel mee moet nemen (bv. Shoppen ). En ik wil een fietsenstalling waarin onze fietsen kunnen staan.

8

9

10

11 huisdieren Later wil ik groot huis, waar ik met veel dieren kan leven. 3 honden en 2 konijnen voor mijn kinderen. Als dierenarts kan ik ze dan goed verzorgen. De honden moeten wel groot zijn, want ik wil geen 5 konijnen (oftewel kleine honden). De omgeving om mijn huis is mooi, zodat ik er kan lopen met de honden.

12

13

14 Vrije tijd In mijn vrije tijd doe ik eerst alles in het huishouden, de was, honden uitlaten, enz. daarna ga ik sporten in de sportschool. Ik hou heel veel van sporten. Ook kan ik misschien gaan shoppen. Misschien ga ik ‘s avonds naar een feest of disco.

15

16 Dingen die ik nog mee wil maken
Een luchtballonreis maken lijkt me hartstikke leuk. Verder wil ik de Nijmeegse vierdaagse lopen, als ik dat kan. In de bossen quad rijden of mountainbike, survivallen in het bos is ook een optie. Op safari in Afrika komt ook op mijn lijstje.

17

18

19 Dit was mijn presentatie!!!!!!!!!!!


Download ppt ". Mijn Toekomst/droom Door: Robin Schrooten.."

Verwante presentaties


Ads door Google