De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

KUNSTgROEP staat open voor alle actieve kunstenaars uit onze gemeente podium en beeldende kunsten professioneel en amateur klassiek en alternatief sluit.

Verwante presentaties


Presentatie over: "KUNSTgROEP staat open voor alle actieve kunstenaars uit onze gemeente podium en beeldende kunsten professioneel en amateur klassiek en alternatief sluit."— Transcript van de presentatie:

1 KUNSTgROEP staat open voor alle actieve kunstenaars uit onze gemeente podium en beeldende kunsten professioneel en amateur klassiek en alternatief sluit vrijblijvend aan en draag bij naar eigen wens met je deelname aan projecten of als lid van de kerngroep

2 KUNSTgROEP ONS DOEL IS ACTIE samen projecten dragen kunstenaars en publiek enthousiasmeren we opteren voor haalbare projecten

3 KUNSTgROEP wil SCHILDE als KUNSTGEMEENTE op de kaart zetten Zou het niet mooi zijn als kunst en kunstenaars hier altijd aanwezig zijn ? als zij in hun eigen gemeente belangstelling en waardering vinden ? als hier MEER zou gebeuren als bij de buren ?

4 KUNSTgROEP NIET te veel praten en te WEINIG doen GEEN KRITIEK zonder oplossingen VOLDOENDE mensen die zich willen BLIJVEN inzetten GELOVEN in ons eigen project zonder ZELFOVERSCHATTING of de realiteit uit het oog te verliezen WELKE initiatieven spreken ons aan HOE doen ze dat elders ?

5 KUNSTgROEP Wij willen een blijvende organisatie vormen met zoveel mogelijk leden/ mensen die actief samen kunstprojecten tot stand brengen. Waarbij we ook wellicht kunnen leren van andere gemeenten.

6 KUNSTgROEP Als onderdeel van de Raad voor Cultuurbeleid wil KUNSTgROEP zich verder ontplooien en profileren als belangrijk adviesorgaan om kunst en de kunstenaars in de gemeente zichtbaarder aanwezig te maken. sinds februari 2010

7 KUNSTgROEP AANDEKANT 2010 2012 E-MOTIES ZIEDAAR DE MENS november 2013


Download ppt "KUNSTgROEP staat open voor alle actieve kunstenaars uit onze gemeente podium en beeldende kunsten professioneel en amateur klassiek en alternatief sluit."

Verwante presentaties


Ads door Google