De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mark Knopfler Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mark Knopfler Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen"— Transcript van de presentatie:

1 Mark Knopfler Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen
Sportpaleis Antwerpen 14 mei 2014

2 Verwachting vooraf Onze verwachting vooraf was een muzikale maar relatief saaie show. Nauwelijks oude Dire Straits nummers en vooral Mark Knopfler zijn laatste album Privateering komt aanbod. Wel dat de kwaliteit van de muziek van een hoog niveau is met een geweldig geluidskwaliteit. We waren zeer benieuwd maar hadden niet erg grote verwachtingen vooraf. Kaartjes Mark Knopfler: https://sales.teleticketservice.com/etickets?1=iEFLwoPTe2W9LJiX6Nk7o6Zd%2bwXgdow2b1Puc%2biOINDu2f3G5VB6al6lTChkoP7l&3=9&4=107&url=http://www.teleticketservice.com/v2

3 Ervaring Op het moment dat het concert begon was het meteen duidelijk dat de kwaliteit van het geluid, de skills van de artiesten en de gitaar van Mark Knopfler van een enorm niveau waren. Daarnaast combineerde Mark Knopfler & Band de meest succelvolle nummers van Mark Knopfler’s solo carriere en daarnaast enkele geweldig, knallende nummers van de tijd uit Dire Straits. Nummers als Sultans of Swing, So far away en Telegraph Road kwamen aanpas. Dit waren de momenten dat de band aan elk nummer een nieuwe draai gaf en er een geweldige muzikale show van maakte. Wij hebben zelden zo een geweldige show gehad als deze. Wij zijn nog steeds zwaar onder de indruk.

4 Verschil Het verschil tussen de verwachting vooraf en de ervaring van het concert vonden wij verbazingwekkend groot. Niet zo zeer in de kwaliteit maar wel in de spanning van het concert. Er kwamen enkele van de meest succesvolle nummers lang in de geschiedenis van de Rockmuziek. Dit resulteerde in een geweldige sfeer en in een briljant concert.


Download ppt "Mark Knopfler Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen"

Verwante presentaties


Ads door Google