De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ABWC 8 oktober 2005 Finale Brandweerwedstrijden Hoofdklasse Midden-Drenthe.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ABWC 8 oktober 2005 Finale Brandweerwedstrijden Hoofdklasse Midden-Drenthe."— Transcript van de presentatie:

1 ABWC 8 oktober 2005 Finale Brandweerwedstrijden Hoofdklasse Midden-Drenthe

2 ABWC MELDING Prio 1 melding, middelbrand scholengemeenschap..... De Omloop 4 te Beilen.

3 ABWC Nadere gegevens De 1 e TS is ter plaatse. Een neergestorte heteluchtbalon op een gebouw. Diverse slachtoffers op het dak. Een brand doorslag naar binnen. Komplete chaos. Ter plaatse info van zowel de B 1 e TS als de sleutelhouder voldoende informatie geven over: –Toegang/uitgang van het gebouw –Tekeningen –Slachtoffers.

4 ABWC SITUATIE BIJ AANKOMST De 1 e TS ingezet op de vuurhaard nabij de gasfles van de ballon. Schreeuwende SO’s op het dak van de werkplaats. Roepende dakdekkers vanuit/vanaf het schoolgebouw. Een binnenbrand in de werkplaats en in de school. Een visser in nood in “De Omloop”

5 ABWC SITUATIE BIJ AANKOMST

6 ABWC INCIDENT Een dakdekker is ernstig geraakt door de ballon, terwijl hij aan het vast branden was en ligt op het dak. De brander veroorzaakt een doorslag naar binnen in de school. Een binnenbrand en rookontwikkeling in de school. Een tweede dakdekker is ook geraakt en is tussen de gebouwen gevallen. Een neergestorte luchtballon ligt op een naats gelegen werkplaats. Diverse ballonvaarders op het dak. Een brandende gasfles met een doorslag. Hierdoor een binnenbrand met rookontwikkeling in de werkplaats.

7 ABWC Enscenering

8 ABWC Inzet 1e HD 2e HD

9 ABWC Toch een Tot ziens bij de ABWC brandweerwedstrijden in 2006. Bedankt voor jullie inzet en Of een


Download ppt "ABWC 8 oktober 2005 Finale Brandweerwedstrijden Hoofdklasse Midden-Drenthe."

Verwante presentaties


Ads door Google