De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

concept Interactieve game waarbij de gebruiker in de huid van een prostituee kruipt. Doel van het spel is om zo efficiënt mogelijk geld te verdienen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "concept Interactieve game waarbij de gebruiker in de huid van een prostituee kruipt. Doel van het spel is om zo efficiënt mogelijk geld te verdienen."— Transcript van de presentatie:

1

2 concept Interactieve game waarbij de gebruiker in de huid van een prostituee kruipt. Doel van het spel is om zo efficiënt mogelijk geld te verdienen.

3 doelgroep Mannen en vrouwen tussen de 20 en 60 jaar die alleen de open dagen van de wallen bezoeken.

4 Personae Simone de Graaf 38 jaar oud Getrouwd, 2 kinderen Modaal inkomen Wil meer informatie te zien krijgen voordat zij de open dag op de wallen bezoekt.

5 Het spel

6 distributie Het spel staat online op iamsterdam.nl Flyers worden verkocht in souvenirshops om het product te promoten Tevens is het product ook te bespelen op 1 van de bekendste plekken (casa rosso, bananenbar) op de wallen


Download ppt "concept Interactieve game waarbij de gebruiker in de huid van een prostituee kruipt. Doel van het spel is om zo efficiënt mogelijk geld te verdienen."

Verwante presentaties


Ads door Google