De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

CKV kunstautobiografie

Verwante presentaties


Presentatie over: "CKV kunstautobiografie"— Transcript van de presentatie:

1 CKV kunstautobiografie
Conner Kuijper 4Hnb

2 welke theater- ,dans-, circus-, cabaret -voorstellingen heb je in je leven gezien?
Ik ben maar bij 1 theater geweest en dat was Glamping in de brugklas. Een circus dat ik me goed kan herinneren is Circque du Soleil. Dans- en cabaret voorstellingen kan ik me niet herinneren of ben ik er nog nooit geweest.

3

4 Welke film zag je het eerst in de bioscoop?
De eerste echte film die ik zag was de film: Finding Nemo. De film vond ik toen zo leuk dat ik die heel vaak heb gekeken.

5

6 Welke museums heb je bezocht, welk schilderij, beeld viel jou daar op?
Ik ben naar de volgende musea geweest: -Van Abbemuseum -NEMO en openlucht museum Genepperparken geweest. Bij deze musea waren geen schilderijen die opvielen maar andere dingen. Bij het van Abbemuseum viel in en rondom het museum de kunstwerken op waarbij het beeld daarbij kunstwerken van materialen waren. NEMO is niet het museum dat je verwacht, maar het beeld van NEMO is dat ze hun technologie laten zien. Bij het openlucht museum Genneperparken viel de geschiedenis op van de Middeleeuwen waarbij het beeld daarvan een Middeleeuws dorpje is.

7

8 Wat is het mooiste, lelijkste, verdrietigste kunstwerk wat je ooit gezien hebt?
Het mooiste schilderij wat ik gezien heb, vind ik de Nachtwacht. Ik vind het zo mooi omdat Rembrandt van Rijn het schilderij zo tot in de detail heeft kunnen schilderen en dat hij heel goed het licht kon schilderen. Het lelijkste schilderij wat ik heb gezien is De Schreeuw. Ik vind dat omdat ik niet begrijp wat het schilderij inhoud en ik vind dat het niet mooi getekend is. Ik heb niet echt schilderijen gezien waarvan ik dacht dat die verdrietigheid vertonen.

9

10 Welke tv-programma’s, kinderboeken, songteksten hebben veel indruk op je gemaakt?
Kinderboeken die indruk op me hebben gemaakt zijn: Dikke Dik en Jip en Janneke Songteksten die indruk op me hebben gemaakt zijn: L’amour Toujours van Gigi D’ágoustino & Wake me up van Avicii

11

12 Dingen die ik in de vakantie heb gezien:

13 vervolg

14 Wat verwacht ik van CKV? Van CKV verwacht ik:
dat we veel filmpjes gaan maken. uitstapjes naar bijvoorbeeld: musea. heel veel ervaring op doen qua kunst. dat we iets met muziek gaan doen. dat we foto opdrachten gaan maken. veel gaan bloggen.


Download ppt "CKV kunstautobiografie"

Verwante presentaties


Ads door Google