De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden."— Transcript van de presentatie:

1 Concert Antwerpen

2 Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden en haar fans opkijkt. -“Ik vind touren geweldig, dan kan ik slapen zolang ik wil. Daarna sta ik rustig op, ga ik op pad met mijn kind en man, en ‘s avonds treed ik op.” -- “Wanneer ik Ms. Carter speel in mijn concerten, voel ik me zo zeker en sterk.” -“Ik aanbid mijn fans, ze zijn alles voor me. KRUIP IN DE HUID VAN DE ARTIEST

3 Het eerste concert waar ik heen ging: Beyoncé Ms. Carter World Tour. Ik vond het enorm spannend, en net wanneer ik weg wilde rijden werd het afgelast. Ze zette een briefje online: AFGELAST

4 “Ik wilde dat mijn fans wisten dat ik echt enorm baalde van het cancellen van mijn show. Ik heb meteen laten weten dat ik het zeker over zou doen. Ik heb letterlijk nog nooit een show gecancelled.” Beyoncé is erg respectvol naat haar fans toe, dat vind ik zo geweldig aan haar.


Download ppt "Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden."

Verwante presentaties


Ads door Google