De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Londen 2010 Dynamiek ICT studiereis 13-1 t/m 15-1.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Londen 2010 Dynamiek ICT studiereis 13-1 t/m 15-1."— Transcript van de presentatie:

1 Londen 2010 Dynamiek ICT studiereis 13-1 t/m 15-1

2 Inhoud presentatie Dag 1 Sightseeing Londen Dag 2 School bezoek met Fronter Dag 3 Bezoek aan de BETT

3 Dag 1 sightseeing Londen Tower Bridge. Een Historische brug over de rivier de Theems. Londen Eye. Het grootste reuzenrad van Europa aan de rivier de Theems.

4 Big Ben. Een toren met een enorme klok (Big Ben) bij het Britse Parlement. Buckingham Palace Het paleis van het Britse koningshuis. Heel indrukwekkend is de wisseling van de wacht.

5 Harrods Het wereldberoemde en grote warenhuis in Londen. Hier heb je wel een grote portemonnee nodig. Londen Tower. Dit fort werd gebouwd om de Noormannen buiten de deur te houden. Nu worden er de kroonjuwelen bewaard.

6 Dag 2 school bezoek met Fronter Een Engelse basisschool waarbij ICT een grote rol speelt. -Flatscreen tv’s door de school heen met daarop de laatste mededelingen en werk van kinderen. - Veel gebruik van laptops en het digitale schoolbord. - Kinderen leveren bepaald werk via de computer in.

7 Fronter op de basisschool Fronter maakt een digitale veilige werkplek voor kinderen mogelijk. -Elk kind heeft een eigen fronter pagina. -De leerkracht zet verschillende opdrachten klaar op deze pagina. - Met het Activboard legt de leerkracht de opdrachten uit. - Kinderen verwerken de opdrachten op de computer en versturen de gemaakte opdrachten naar de leerkracht. - Gemaakte opdrachten worden daarna besproken op het Activboard.

8 Een Fronter pagina voor leerlingen

9 Dag 3 bezoek aan de BETT De Bett is een grote ICT beurs gericht op onderwijs. Er zijn meer dan 700 stands met: -Hardware (computers) -Software (programma’s) -Trainingen En nog veel meer…

10 De toekomst..? Een digitale leeromgeving: Kinderen werken op de computer in hun eigen leeromgeving. Thuis kunnen de kinderen verder gaan omdat de leeromgeving via het internet geopend kan worden. Activ boarden / touchscreens Video en geluid 3D animatie Learning games

11 Bedankt voor uw aandacht Mind the gap!!!


Download ppt "Londen 2010 Dynamiek ICT studiereis 13-1 t/m 15-1."

Verwante presentaties


Ads door Google