De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Lagoonia.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Lagoonia."— Transcript van de presentatie:

1 Lagoonia

2 Wat is de succesfactor van Lagoonia?
Eiland zelf inrichten Bij Lagoonia krijg je aan het begin van het spel een leeg eiland voor je neus. Hier kan je zelf zo aan knutselen en sleutelen tot je iets gemaakt hebt wat je zelf mooi vindt. Je eigen eiland bouwen is dan ook een succesfacotor, iets creëeren dat van jezelf is, wie wil dat nou niet. Wat is de succesfactor van Lagoonia?

3 Wat is de succesfactor van Lagoonia?
Andere spelers Je wilt graag je eigen ontworpen land beschermen. Bij Lagoonia is er een kans dat andere spelers je gebied komen veroveren, dit zorgt ervoor dat je je gebied zo goed mogelijk wilt beschermen. Daarnaast zou je ook een samenwerkingsverbond aan kunnen gaan en kunnen er ook echte vriendschappen ontstaan. Wat is de succesfactor van Lagoonia?

4 Wat is de succesfactor van Lagoonia?
Het eiland blijft doorleven Je kan wel gaan stoppen met het spel, zoals je met andere spellen ook zou doen. Alleen gaat het leven en veroveren op je eiland gewoon door. De drang om dus te gaan kijken hoe het nu eigenlijk gaat met Lagoonia is erg groot. Vaak uit verveling weet je toch dat je bij dat spel nog iets nieuws kan vinden, omdat het niet stop t als jij stopt. Naarmate je ook wat langer wacht, heb je ook weer meer tijd om te spelen, omdat er in die tussentijd veel is gebeurd. Wat is de succesfactor van Lagoonia?

5 Wat is de succesfactor van Lagoonia?
Simpel Het spel is makkelijk te begrijpen, waardoor je sneller verslaafd kan raken omdat je niet eerst alles moet begrijpen. Een spel dat moeilijk is zal voor sommige leuk zijn, maar voor mensen als ik die dit voor de EMEG-lijst moeten maken, zorgt simpel ervoor dat ik niet gefrustreerd raak. Wat is de succesfactor van Lagoonia?


Download ppt "Lagoonia."

Verwante presentaties


Ads door Google