De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

-- Familie --. Waarom ‘familie’? Ps. 68: “ Vader van de wezen en Rechter van de weduwen: dát is God in Zijn heilige woning; een God Die eenzamen in een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "-- Familie --. Waarom ‘familie’? Ps. 68: “ Vader van de wezen en Rechter van de weduwen: dát is God in Zijn heilige woning; een God Die eenzamen in een."— Transcript van de presentatie:

1 -- Familie --

2 Waarom ‘familie’?

3 Ps. 68: “ Vader van de wezen en Rechter van de weduwen: dát is God in Zijn heilige woning; een God Die eenzamen in een huisgezin plaatst, Die gevangenen uitleidt in voorspoed; maar de opstandigen wonen in een dor land.”

4 - Diversiteit - - Verbondenheid – - Onderlinge Eer - - Diversiteit - - Verbondenheid – - Onderlinge Eer -

5 Hoe verder?

6 Belijdenis Ik ben een kind van de Vader, en hoor bij Zijn familie. Al doe ik nog zo gek. Ik geef rugdekking aan broers en zussen. Ik zoek het goede voor hen. Ik ben niet alleen, en deel mijn tafel en mijn brood met anderen. Ik ben niet alleen, en deel mijn tafel en mijn brood met anderen.


Download ppt "-- Familie --. Waarom ‘familie’? Ps. 68: “ Vader van de wezen en Rechter van de weduwen: dát is God in Zijn heilige woning; een God Die eenzamen in een."

Verwante presentaties


Ads door Google