De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

THIS IS ISH Regisseur / choreograaf: Marco Gerris Tekst & dramaturgie: Dunya Khayame Muziek: Rik Ronner Cinematic DJ: Cinematic Deejay Irie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "THIS IS ISH Regisseur / choreograaf: Marco Gerris Tekst & dramaturgie: Dunya Khayame Muziek: Rik Ronner Cinematic DJ: Cinematic Deejay Irie."— Transcript van de presentatie:

1 THIS IS ISH Regisseur / choreograaf: Marco Gerris Tekst & dramaturgie: Dunya Khayame Muziek: Rik Ronner Cinematic DJ: Cinematic Deejay Irie

2 Cast Abdelhadi Baaddi Shailesh Bahoran Martin Barnes Björk Gunnarsdóttir Enigma Huijzer Micka Karlsson Melanie van der Mee Arnold Put Carl Refos Raquel Tijsterman Robert Villedieu Lara de Vries Irie Weergang Bove

3 Informatie Andere projecten Marco Gerris: -FIGHT FLOW -HYPERISH -MONTEVERDISH Dansstijl: breakdance Plaats voorstelling: Parktheater Eindhoven

4 Samenvatting Met de voorstelling THIS is ISH gaan ze op zoek naar het einde van de wereld. Nog nooit was verwerking zo swingend. Nog nooit was een uitzichtloze situatie zo hoopvol. We zoeken dat wat ons leven kleur geeft, en komen zo bij waar ISH voor staat. Of de wereld nou morgen vergaat of niet… Met cinematic deejaying, hiphop, modern, acrobatiek, house en free running bewegen ze richting de vrijheid.

5 Toneelbeeld In welke ruimte vond de voorstelling plaats? In de Endinet-zaal Waar zit het publiek? Gewoon voor het podium Beschrijf het toneelbeeld: Er stond een soort steiger op het podium waar ze op dansten, ook was er een DJ-booth op het podium. Het licht was in heel veel verschillende kleuren. De kostuums gingen van donker en somber naar fleurig en kleurrijk. In hoeverre is het toneelbeeld medebepalend voor de thematiek van de voorstelling? Nou, in het begin van de voorstelling waren de dansen best wel somber en ze straalde een soort woede uit. Het werd steeds minder somber en steeds vrolijker. Aan het einde pasten de vrolijke kostuums dus goed bij de vrolijke dans.

6 Muziek en geluidseffecten De muziek paste perfect bij de voorstelling maar dat kwam dan ook omdat er een DJ live stond te draaien. Ook paste de muziek heel goed bij de dansen en dat gaf een heel gaaf effect.

7 Structuur Hoe is de opbouw van het stuk? Het zijn 7 fases die van somber naar vrolijk gaan. Is er veel of weinig afwisseling? Ja er waren solo’s maar ook dansten ze veel in groepen. Thematiek en interpretatie Hoe interpreteer je deze voorstelling, wat zijn voor jou de belangrijkste thema’s? Ze gebruikten erg leuke effecten, zoals allerlei effecten met lampjes en muziek. Hoe werd het je duidelijk waar de voorstelling over ging? De kostuums en dansers beelden dat vooral heel goed uit, maar vooral het licht en de muziek. Heeft het thema ook betekenis voor jou of staat het ver van je af? Ja, want eigenlijk ging het er ook wel over dat je leven heel somber en saai kan zijn maar aan de andere kant ook heel vrolijk en sprankelend.

8 Evaluatie Wat boeide je het meest in deze voorstelling? De dansers konden erg goed dansen en het was een goede choreografie. Welke middelen heeft de regisseur volgens jou daarvoor gebruikt en welke daarvan waren het meest effectief? Doormiddel van veel met muziek en lichteffecten te doen. Wat vond je niet boeiend? Eigenlijk helemaal niks. Met welke argumenten zou je de voorstelling af- of aanraden? Ik zou hem aanraden omdat er veel diversiteit in zit.


Download ppt "THIS IS ISH Regisseur / choreograaf: Marco Gerris Tekst & dramaturgie: Dunya Khayame Muziek: Rik Ronner Cinematic DJ: Cinematic Deejay Irie."

Verwante presentaties


Ads door Google