De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Structuur van de sector I. De huursector De sector van de sociale huisvesting : - de Brusselse Gewestelijke Huisvestingsmaatschappij - de openbare vastgoedmaatschappijen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Structuur van de sector I. De huursector De sector van de sociale huisvesting : - de Brusselse Gewestelijke Huisvestingsmaatschappij - de openbare vastgoedmaatschappijen."— Transcript van de presentatie:

1 Structuur van de sector I. De huursector De sector van de sociale huisvesting : - de Brusselse Gewestelijke Huisvestingsmaatschappij - de openbare vastgoedmaatschappijen De lokale overheden De Openbare Vastgoedkantoren II. Hulp bij de eigendomsverwerving Het Woningfonds De Gewestelijke Ontwikkelingsmaatschappij voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (GOMB) III. Andere operatoren De DMBSH (Dienst Maatschappelijke Begeleiding Sociale Huurders) De Adviesraden van de huurders De projecten voor sociale cohesie

2 ,41 euro woningen ,24 euro woningen ,90 euro woningen ,19 euro woningen ,57 euro woningen ,82 euro woningen ,04 euro woningen ,26 euro woningen ,08 euro woningen ,80 euro woningen ,14 euro woningen ,37 euro woningen ,02 euro woningen ,48 euro woningen ,90 euro woningen ,00 euro woningen ,22 euro woningen Bouw van nieuwe woningen met begrotingskredieten sinds 1990

3 EFFECTIEVE BETALINGEN MET BEGROTINGSKREDIETEN

4

5 De projecten van het Huisvestingsplan

6

7

8 Openbare productie van woningen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest – Periode

9 De verwezenlijkingen van de operatoren van het huisvestingsbeleid in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest


Download ppt "Structuur van de sector I. De huursector De sector van de sociale huisvesting : - de Brusselse Gewestelijke Huisvestingsmaatschappij - de openbare vastgoedmaatschappijen."

Verwante presentaties


Ads door Google