De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het hele luxe 5 sterren hotel in de zomervakantie. Gemaakt door : Dylan, Sammy, Tess, Laura,Amber en Romy.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het hele luxe 5 sterren hotel in de zomervakantie. Gemaakt door : Dylan, Sammy, Tess, Laura,Amber en Romy."— Transcript van de presentatie:

1 Het hele luxe 5 sterren hotel in de zomervakantie. Gemaakt door : Dylan, Sammy, Tess, Laura,Amber en Romy.

2 Op reis gaan. Wij gaan op vakantie naar Zuid-Afrika. Daar zijn heel veel dieren. Dat zijn: Olifant, zebra, giraf, kangaroe, tijger,leeuw, aap, krokodil. Wij gaan met het vliegtuig.

3 Wij gaan naar het 5 sterren hotel. Wij zijn bij het 5 sterren hotel aangekomen. We gaan meteen zwemmen. Er is een grote glijbaan van wel 80 meter hoog. We zijn er wel 5 keer afgegaan.

4 Het bos ingaan. We gaan naar het bos toe. En het is heel donker. Je ziet vlindertjes en vogels. We zijn op hertenjacht en hebben 105 herten al gezien.

5 Het strand. We gaan naar strand. We hebben daar een haaientand gevonden en we hebben een dolfijn gezien. We gingen vissen en hadden een kwal gevangen en weet je welke kleur die heeft ….. Paarse kleur.

6 Wij gaan weer naar huis. Het was ontzettend leuk in Zuid-Afrika, we vinden het heeeellllll jammer dat we weg moeten. We waren op het vliegveld en toen moesten we wel 5 uur lang wachten tot het vliegtuig vertrok. We kwamen aan in Nederland en we gingen meteen slapen.


Download ppt "Het hele luxe 5 sterren hotel in de zomervakantie. Gemaakt door : Dylan, Sammy, Tess, Laura,Amber en Romy."

Verwante presentaties


Ads door Google