De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Raad wat is de staat …….. ? Goed- of Afkeur ?? Beoordeel de foto’s. U mag het zeggen Het beoordelen van een beschadigde magazijnstellingcomponent is donders.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Raad wat is de staat …….. ? Goed- of Afkeur ?? Beoordeel de foto’s. U mag het zeggen Het beoordelen van een beschadigde magazijnstellingcomponent is donders."— Transcript van de presentatie:

1 Raad wat is de staat …….. ? Goed- of Afkeur ?? Beoordeel de foto’s. U mag het zeggen Het beoordelen van een beschadigde magazijnstellingcomponent is donders lastig!

2 Situatie 1, vraag Er zit een knik in de de diepterichting van een palletstellingstaander. Goedgekeurd…………? of Afgekeurd:……………….?

3 Situatie 1, uitvergroot

4 Situatie 2, vraag Wat is hier te zien aan de inhaking van de ligger ? Goedgekeurd…………? of Afgekeurd:……………….?

5 Situatie 3, vraag Er zit een knik in de diepterichting van de palletstellingstaander. Goedgekeurd…………? of Afgekeurd:……………….?

6 Situatie 3, uitvergroot

7 Situatie 4, vraag Er zit een knik in de schoor in een frame. Goedgekeurd…………? of Afgekeurd:……………….?

8 Situatie 4, uitvergroot

9 Situatie 5, vraag Mag een stellingstaander op deze wijze worden verstevigd ? Goedgekeurd…………? of Afgekeurd:……………….?

10 Situatie 6, vraag Beoordeel deze situatie Goedgekeurd…………? of Afgekeurd:……………….?

11 Situatie 7, vraag Kan deze hoekbeschermer zijn functie nog volledig uitoefenen? Goedgekeurd…………? of Afgekeurd:……………….?


Download ppt "Raad wat is de staat …….. ? Goed- of Afkeur ?? Beoordeel de foto’s. U mag het zeggen Het beoordelen van een beschadigde magazijnstellingcomponent is donders."

Verwante presentaties


Ads door Google